Hayatım yolunda giderken bir anda herşey değişti boyle olan oldumu ve bunun bir çaresi varmı?

Daha önce bir nişan geçti başımdan ve çok seviyordum ayrılmak zorunda kaldık uzun hikaye yıllar ca unutmadım filan sonra bana döndü ama bu sefer ben istemedim neyse ondan sonrada çok konuştugum çocuk oldu ama hepsiyle ciddi konuştum ve bunu bildirdim fazla zaman harcamadım ısınmadığımı bıraktım ve bir kerede sözlendim aile zoruyla onuda çok ağlayınca ailem vazgeçti en son eşimi görünce işte bununla evlenirim dedim ve öylede oldu facebooktan eklemişti ortak arkadaş vardı başta korktum internet diye oyaladım filan sonra başka biriyle konuşuyordum ama onada ısınamamıştım eşimede soylemiştim başkasıyla konuşuyorum diye oda kabul etti olsun bir kere konuşalım dedi eşim okuyordu dershanede dersi bıraktı geldi buluştuk ve ilk gördüm tamam dedim konuştuğum çocugu bıraktım ve 6 ay içerisinde isteme soz nişan düğün oldu ve 9 yıldır evliyim eşim beni seven üstüme düşen işi gücü olan gayette yakışıklı biri çokta seviyor beni ama ne olduysa bana ben eşimden soğudum kızımızda var 7 yaşında dr. ada gittim baş başa tatil dedi gittim ama değişmedi eşimden soğudum bir anda nasıl düzelicem Şu an onunla aynı ortam ızdırap veriyor kusura bakmayın uzun oldu
Hayatım yolunda giderken bir anda herşey değişti boyle olan oldumu ve bunun bir çaresi varmı?