Ya hiç birsey mi yolunda gitmez bu nasıl bi hayattır yaa
3 ay
Ya hiç birsey mi yolunda gitmez bu nasıl bi hayattır yaa
Cevap
5Cevap
Sana verebileceğim tek tavsiye mümkün olduğunca insanlardan uzak dur ve işte o zaman anlayacaksın bu hayatın senin için değerli olduğunu.
Sana bisey desem inanmazsın belki ben evden çıkmıyorum zaten ve kimse yok ailem dışında 1 arkadaşım bile. yok
Söylediklerine neden inanmayayım. Belki böyle düşünmene veya hissetmene aile içi durumlar neden oluyordur. Ayrıca insanlardan uzak kal dememdeki neden sadece yalnız kal değil çık dışarı kendin için bireyler yap. Yinede insanlar la çok diolog içinde olma.
Evet ailem zaten alllaha emanet yani onların yüzünden biraz da bole
Hiç bir şey tek taraflı olmaz. Olan her şeyin bir nedeni vardır. Çözüm yine senin kendi elinde
Evet ama ailede de kotu şeyleri hep ben görüyorum sır gibi yim ayni
Tüm meselede bu sanrım kafanın içinde bir sürü olumsuzluklar veya olumlu şeyler var ve açığa çıkaramıyorsun seni içten içe yıpratıyor.
Evet olumsuz şeyler var ve kimseye soliyemiyorum
Hayatının içinde ailenin dışında kendine yakın hissettiğin birine konuyu anlatıp konuşabilirsin. Fakat bunu yaparken dikkat etmelisin. Çünkü öyle bir dönemdeyiz ki hiç kimseye güvenilmiyor.
Evet maalesef
İnsanlar acımasız. Ellerine koz geçtiğinde karşısındakinin ne olacağını asla umursamıyorlar
Aynen öyle dediniz gibi herkes değişik valla
Birçok sorunun üstesinden gelerek tecrübe ettim, kafam kadar rahati ki. Sende tecrübe etmelisin ki hayatının senin için değerli olduğunu ve başkaları için uğraşmayacağının farkına varmalısın
Tercihinle ne yaptinsa bedeli de o oluyor
Ben birsey yapmadım
Sen istersen herşeyi yapabilirsin
Evet
Ama nedense doğru kişiye evet diyemiyorsun
Allah yardımcın olsun diyelim
Amin hepimizin bkktimmm
çünkü hayat bu kah güzel geçere kah kötü
Valla ölüp hayatımı degsitirme şansım olsa yaparim
neden seni bu kadar umutsuzlştıran şey nedir
Uzun hikaye
anlat ki kısalsın yabancı hikaye dinlemeyeli uzun zaman oldu
burada olmaz
özele gel yemem seni merak etme
Noldukii
Hersey üst üste geldi
Teşekkür ederim 🌸
Düzeltirsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 🌿
Bazen gerçekten üst üste binince insan “evren bana gıcık mı?” diye soruyor 😔 Haklısın, çok yorucu. Ama şunu unutma: Şu an yaşadığın dönem, bütün hikayenin sadece bir bölümü. Geçecek. Bugünlük senden mucize bekleme; sadece küçük şeyleri başarman bile yeterli 💛 İstersen neler yaşadığını yaz, birlikte anlamlandırmaya çalışırsın kendin için 🌙✨