Hayatım hiç yolunda gitmiyor sebebi kötü olan şeylere bulaşmadığım için mi 🤔😔 alkol kullanmam zinaya bulaşmam etmem, etmedim de bunlara bulaşırsam bende mi her insan gibi şanslı olacağım hiç anlamadım bir de bedensel yürüme engelliyim 🙁

Hayatım hiç yolunda gitmiyor sebebi kötü olan şeylere bulaşmadığım için mi 🤔😔 alkol kullanmam zinaya bulaşmam etmem, etmedim de bunlara bulaşırsam bende mi her insan gibi şanslı olacağım hiç anlamadım bir de bedensel yürüme engelliyim 🙁
Hayatm hiç yolunda gitmiyordu
Her alanda hem de aşk belli maddi manevi ama her şey geçici ve dönemsel kötü veya iyi olmakla bir ilgisi yok
Dibi gördüm ve geçti dertler aniden gelir aniden giderler. nasl geçti dersen maneviyata sarıldım duamı artrdm Esma cektm dene mutlaka
Hayatn sonsuz mutluluk içinde gectn
Kardeşim yani yaşadığın zorlukları anlıyorum ben de bedensel engelliyim seni az çok hatta seni en iyi ben anlarım ama şöyle bir gerçek var herkesin imtihan dünyası farklı bizimki de bu yapacak bir şey yok isyan etmekle elimize bir şey geçmez, yani senin yaşadığın durumun içinde olmadığım için net bir şey diyemiyorum sen de benim yaşadığım durumun içerisinde değilsin ama şöyle bir gerçek var hayat bir şekilde devam ediyor bizden bile daha kötü durumda olan insanlar var. Yani sen yine bir yerlere iş başvurusunda bulun internet üzerinden kariyer net üzerinden falan olmaz diye bir şey yok bir şekilde bulursun inşallah ama bu kadar karamsar olma
Hakkında hayırlısı olsun
Cevap
1Cevap
Hayır tabii ki. İyi olanlar bu dünyada mutsuz olurlar bunu hiçbir zaman unutma
Allah dağına göre kar verirmiş psikolojini sağlam tut dostum
Biraz kötü olmak lazım yoksa hayat insanı kötü ediyor
ne olsun istiyorsun hayatında
çalışabilirsin aslında araştırıyomusun iş oturarak işler var yani arkadaşında olur hem ama çalışarak zengin olamazsın kimse olmuyor
Çalışmak istiyorum ama iş veren yok ki özlemişim havuza kayıt ediyorlar sonra da daha aramıyorlar olumlu sonuç yok yani hâlâ da devam ediyorum, ama kendimden başka insanlara bakınca onlar daha iyi hayat yaşıyor bence yanında kız oluyor sevgilisi oluyor benim hiçbir şeyim olmuyor 🙁
herkesin bi sınavı var işte üzülme
Bence imtahan icindesin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?