26 yaşındayım, ne istediğim okullara gittim ne istediğim bölümleri okudum devamlı arkamdan beni yöneten bir el oldu (aile, akraba vs)
Hiç sevgilim olmadı çünkü hayatımın çoğunda zaten “Baba korkusu” ile yetiştim
Hata yapma lüksüm yoktu seçimimi de en iyiden en dürüstten yana kullanmalıydım
Hiçbir erkeğe şans vermedim zaten karşıma çok çok düzgün şüphe etmeyeceğim birisi de çıkmadı
Şu an kurumsal bir şirkette çalışıyorum alenen mobbing görüyorum
Öz güvenim yari yarıya düştü
İş de olsun dışarıda olsun konuşmak bile istemiyorum, insanlarla konuşurken aklıma söyleyecek bir şey gelmiyor, öyle mal gibi bakmak istiyorum , içime kapanıyorum git gidi...
Dış görünüşümden memnun değilim 2 yılda 9 kilo aldım, giydiklerinden memnun değilim ailem ne isterse onu giyiyorum. Hayatımda hiç şort , mini etek ya da askılı bir şey giymedim
Ya böyle mal gibi bir hayat yaşıyorum nereye sürüklenirsem oraya gidiyorum
Yavaş yavaş bir şeylerin farkına vardım ne yapıyorum , niye onay bağımlılığı duyuyorum birilerinden dedim yakında işi bırakacağım giyim tarzımı değiştireceğim
Sizce değişebilir miyim😕😕
Hiç sevgilim olmadı çünkü hayatımın çoğunda zaten “Baba korkusu” ile yetiştim
Hata yapma lüksüm yoktu seçimimi de en iyiden en dürüstten yana kullanmalıydım
Hiçbir erkeğe şans vermedim zaten karşıma çok çok düzgün şüphe etmeyeceğim birisi de çıkmadı
Şu an kurumsal bir şirkette çalışıyorum alenen mobbing görüyorum
Öz güvenim yari yarıya düştü
İş de olsun dışarıda olsun konuşmak bile istemiyorum, insanlarla konuşurken aklıma söyleyecek bir şey gelmiyor, öyle mal gibi bakmak istiyorum , içime kapanıyorum git gidi...
Dış görünüşümden memnun değilim 2 yılda 9 kilo aldım, giydiklerinden memnun değilim ailem ne isterse onu giyiyorum. Hayatımda hiç şort , mini etek ya da askılı bir şey giymedim
Ya böyle mal gibi bir hayat yaşıyorum nereye sürüklenirsem oraya gidiyorum
Yavaş yavaş bir şeylerin farkına vardım ne yapıyorum , niye onay bağımlılığı duyuyorum birilerinden dedim yakında işi bırakacağım giyim tarzımı değiştireceğim
Sizce değişebilir miyim😕😕
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer