Hayatımda hiç birşeyin iyiye gitmiyor ne yapmalıyım ?

28 yaşındayım bu zamanıma kadar elle tutulur bir kişi bir hayatım bir sevdiğim veya bir arkadaşım işim olmadı daha doğrusu çabaladım istedim ama yinede olmadı. Lisede okuyordum derslerim kötü gitti sınıf da kaldım ve okulu bıraktım benden küçüklerle okumam diye sonra birisini seviyordum sekiz dokuz senelik bir davaydı uzaktan akrabaydık dört sene önce terk edildim aldatıldım ve gecen sene o kişi evlendi babam hastalandı nakil hastası kendisi ona ben baktım eve kapattım kendimi sürekli ev işi gücü bir kaç yere iş için başvurdum biz seni ararız denilip aranmadı ve bende elimi çektim derken dedem kanser hastasıydı bir sene boyunca bizde kaldı ve annem calısıyordu babam calışıyordu ben baktım hiç bir çocuğu gelini bakmadı bizde kaldı ve ben baktım yedi sekiz ay bizde hastanesk kemoterapisi filan hep yanında ben. oldum dedem vefat etti sonra sevdiğimin başka birisiyle evleneceği haberini aldıktan sonra da artık bende film koptu iyice depresyona girmistjm derken kardeşim psikologa gitmemi söyledi gittim ve seansım bitti pek bir halt anlamadım kurslara git dedi spora gittim filan ama tabi maddi anlamda durumum olmadığı için belediyenin kurslarına gittim ama orada da pek yaşıtım filan yoktu hep büyük kadınlar ablalar annem yasındaki kisiler vardı bir iki kişiyle tanıştım ama onlarda kurs bitti bir daha ne aradı ne sordu derken psikologa gittiğim yerde pilaza da birisiyle tanışmıstım oda iyidir dedim arkadaş olunur dedim hatta etkilendim hoşlandım ama o benden hoşlanmadı sanırım ki yani ben yazmasam yazmıyor laf gerigi bir çay içelim dedi ama ocay da icilmedi yani bir türlü düzene sokamadım acıktan tekrar okula yazıldım liseyi bitiriyorum ne olur nasıl olur bilmiyorum neden böyle her şey zor

Hayatımda hiç birşeyin iyiye gitmiyor ne yapmalıyım ?