Hayatımda hiç bir şey yolunda gitmiyor. Allah aşkına tavsiye?

Ben lise 1-2-3 te mükemmel ortamı olan, kimsenin kolay kolay elde edemeyeceği kardeşler edinmiş, notları da iyi olan bir öğrenciydim. Ve lise 3 te ilk ve çok yoğun bir şekilde bir çocuğu çok sevmeye başladım. Aynı yıl babam tarafından zorla okulumdan alınacağımı onun daha iyi eğitim verdiğini dusundugu bir okula yerleştirileceğimi öğrendim. Ben kardeşlerimden ayrılacaktım. Ve daha da kötüsü henüz sevdiğimi bile soyleyemedigim ilk aşkımdan ayrıldım ve afedersiniz b*k gibi ortamı olan , ruhsuz bahçesiz bir okula gitmeye başladım. Kime anlatsam anlamıyor. Aile tarafından sevgi ve saygı görmemiş bir insan için öyle bir okul Allah ' tan verilmiş bir hediyeydi benim için. Bu yıl lise son sınıfım ve girmem gereken bir üniversite sınavı var. Ama ailemle ilişkim o kadar bozuldu ki odamdan dışarı çıkamaz oldum. Yeni okulumda kimseyle konuşamıyorum ve kimse de benle konuşmak istemiyor zaten ve ben sevdiğim çocuğu deli gibi ozlerken ve her gece gözümün önünde hayalini, gulusunu canlandirirken uyuyamaz ve yer icemez oldum. Ki sevdiğim çocuk da başka bir kızı seviyor ve bu benim canımı çok yakıyor. Kardeşlerimle sık sık gorusemez oldum. Notlarım düştü, ruh sağlığım ve psikolojim çöktü ve gerçekten tavsiyelere ihtiyacım var. Lütfen bana tavsiye verin. Birilerinin beni anlamasina ihtiyacım var
Hayatımda hiç bir şey yolunda gitmiyor. Allah aşkına tavsiye?