merhaba :)
bu konudan son derece rahatsızım. hayatımı bir türlü yoluna girdiremiyorum.
19 yaşındayım. annem babam yok ben akrabada kalıyorum. bunları zaten geçtim yani benim elimde olmayan şeyler bunlar.
5 kg kadar kilo vermem gerekiyor bir türlü düzenli bir programa uyamıyorum.2 yıldır vermek istiyorum ama düzenli bir şekilde yapamıyorum.
şu an üniversiteye hazırlanıyorum. mesela ders çalışmam lazım yapamıyorum.
sanki bir şeyler beni engelliyor.
gittikçe kendi kabuğuma giriyorum. artık arkadaşlarım bana gizemli kız falan demeye başladı.
içimde hep kötü bir şeyler olacakmış gibi bir düşünce var. engelleyemiyorum.
iyi yerlere gelmek istiyorum mesela hayalim psikoloji okumak gidip kendi hayatımı kurmak.
psikiyatriye git demeyin uyuşturmaktan başka bir şey yapmıyorlar. hayat enerjisii istiyorum enerjim 0.
bu konudan son derece rahatsızım. hayatımı bir türlü yoluna girdiremiyorum.
19 yaşındayım. annem babam yok ben akrabada kalıyorum. bunları zaten geçtim yani benim elimde olmayan şeyler bunlar.
5 kg kadar kilo vermem gerekiyor bir türlü düzenli bir programa uyamıyorum.2 yıldır vermek istiyorum ama düzenli bir şekilde yapamıyorum.
şu an üniversiteye hazırlanıyorum. mesela ders çalışmam lazım yapamıyorum.
sanki bir şeyler beni engelliyor.
gittikçe kendi kabuğuma giriyorum. artık arkadaşlarım bana gizemli kız falan demeye başladı.
içimde hep kötü bir şeyler olacakmış gibi bir düşünce var. engelleyemiyorum.
iyi yerlere gelmek istiyorum mesela hayalim psikoloji okumak gidip kendi hayatımı kurmak.
psikiyatriye git demeyin uyuşturmaktan başka bir şey yapmıyorlar. hayat enerjisii istiyorum enerjim 0.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer