Selamün Aleyküm. Çözüm nedir?

Ben bir teyze aracılığıyla bir erkeğe evlenmek istediğimi belirttim. Bu arada bu teyze ikimizin de ortak bir tanıdığımız. Bu çocuk bana telefon numarasını teyze aracılığıyla verdi. Ben de ona ilk mesajı attım. O da bana Kaç yaşındasınız? Nerelisiniz? Diye mesaj attı. Aynı ilden aynı yaşıt çıktık. Ve bu çocukla tanıştığımız yer Mekke. İkimiz de hacıyız elhamdülillah. Bu çocuğa ilk mesajı hep ben ilk atandım. Sonra da o bana karşılık verendi. Ve Mekke'de bu çocuğun, benim babamın elini öptüğünü söylediler. Sonra birgün bana gülümseyerek kafasıyla selâm verdi. Sonra mesajlar hep böyle devam etti. Ağbisinin düğünü için o kafile olarak bizle gitti ama sonra farklı kafileyle Türkiye'ye döndü. Biz hâlâ bu şekilde önce ben sonra o birbirimize mesaj attık. 1 hafta sonra biz de Türkiye'ye döndük. Ben de ağbisinin düğününde kendisi ağbisi ve arkadaşlarının whatsapptan durumunu gördüm. Sonra çocuğa bizim iş nolcak dedim? O da ben evliliği daha düşünmüyorum dedi kendisinden küçük bir kızla evlenmek istediğini söyledi. Halbuki daha önce de belirttiğim gibi aynı yaşıtız. Ama hep bir bahane buldu. Benden daha iyisine layıksınız vs. Şeyler söyledi. En Son hakkınızı helal edin dedi. Ben de yeğenimin helal de boş ver demesiyle helal ettim istemeden. Sonra ben whatsapptan durum attım. O da baktı. Çünkü gönlü hâlâ bendeydi. Sanırım Türkiye'de kurdular birşeyler söyleyerek. Ben de onu engelledim. Sonra birbirimizden birdaha haber alamadık. Bu işe çözüm nedir? 1 yıldan fazla birsüredir hâlâ bu çocuğu düşünüyorum. Çözüm yolu bulanlardan ALLAH razı olsun.
Selamün Aleyküm. Çözüm nedir?