Bipolar bir erkek tarafından terk edildim berbat bir haldeyim?

merhaba dün 4 aylık ilişkim bitti ama dolu dolu bir 4 ay birlikte bir sürü şey yaşadık cok ciddi düşünüyorduk birbirimizin herseyini biliyorduk. Gecmis travmalarımız dahil. Anne babasını 2 yaşında kaybetmisti bana cok deger veriyordu cok seviyordu kibar saygılı ne dersem yapıyordu ve beni üzmüyordu. Annem gibi hissettiriyorsun diyordu yüz yüze geldiğimizfede aynı sekildeydi. Onunla ilk cinsel birlikteliğimi yaşadım onunda ilkiydi,2 gün önce ortada hiç bir sey yoktu sıradan günümüzde daha sonra dün okuldan geldi bi garipti uzaktı halsizim dedi uyudu uyandı uyudu sonra evdekilerin kavgasına da kalktı yaşadıgı evde de bir sürü sıkıntıları vardı. aramız biraz limoniydi sonra gece konusurken Bir anda ne işini ne hayatını ne okulunu istemediğini her seyden vazgectiğini kendinden bile emin olamadıgını söyledi resmen kriz gecirme derecesindeydi bende içime bir his düştü benden de mi emin değilsin dedim ben oyke bir sey mi dedim dedi ama konuyu hep o taraflara cekti sonra hiç bir sey istemiyprum hiç bir sey bilmiyorum demeye basladı ve bunu tekrar etti en son ayrılmak istediğini söyledi tedaviye yeniden baslayacagını ilaç alacagını cok dagıldıgını gitmek istediğini söyledi bende baya yalvardım köpek gibi seviyordum yalvardım agladım ettim oda çok üzgündü eminim sana bunları yasattıgım için kendimden nefret ediyorum dedi ama daha cok zarar göreceksin dedi daha kötü üzülecegiz dedi seni çok seviyorum beni çok mutlu ettin bana çok sey kattın eger bir ihtimal olsa dibine kadar giderdim dedi. Ve defalarca aglayıp yalvarmama ragmen bitirdi. Her yerden cıkardı fotograflarımızı sildi ve bir anda oldu her sey. Sabah yazdım gel düzeltelim ben toparlarım seni zorlastırma dedi sen böyle yaptıkca acıtıyorsun canımı dedi mükemmel insansın cok iyi bir kızsın her anlamda cok yeterlisin diye saymaya basladı. Beni asla unutamayacagını söyledi. Ben bir türlü olduramadım ve en son Kabullendim öylece gitti Şu an çok kötü durumdayım çok bosluktayım döner mi sizce ben napacagım nolur yardım edin.

Bipolar bir erkek tarafından terk edildim berbat bir haldeyim?