Sevgilim bipolar hastası beni terk etti?

Arkadaşlar sevgilim bipolar ve yıldır süren ilişkimiz var. Çok seviyorum her şeyiyle yanında olmak istiyorum. Kafası şu aralar çok karışık sana karşı ne hissetiğimi bilmiyorum diyor ne istediğimi bilmiyorum diyor. Sabah öpüp sarılıp bırakmıcam diyrsa akşam ayrılıyor. Yani şöyle ki seni daha fazla üzmek istemiyrum diyor. Beni istemediğini söylese de olmuyor diyor. Anı yaşayalım yarını bir saniye bile sonrasını düşünmeylim kafam çok karışık diyor. İnanın yaşayan ölü gibiyim çok yıprattık birbirimizi ve ben onu kaybetmek istemiyorum. Her yerde anısı var aklımdan çıkmıyor yemek yiyemiyorum yaşamaktan zevk almıyorum çok özlüyorum.. Gerçekten sevmediği için mi yoksa hastalagının yüzünden mi böyle bilmiyorum. Geçmişte annesı onu terk etmiş ve o zamandan beri tedavi görüyor. Bana bu çukurdan beraber çıkalım herşeyim dedi sonra yine bıraktı.. ne senle ne sensiz diyor. ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
İkimizde sınava hazırlanıyoruz. Sınav stresi var bunaldım diyor. Ayrıca kalp hastası sınav sonrası kalbinden ameliyat olacak. Tekrar mesaj attım arkadaş gibi eğlenerek konuştuk ve ona beraber izlemeyi istediğimiz delibalı izleyelım mi diye sordum sizce işe yarar mı?
Güncellemeler
+1 yıl
İnanın bunlar bir anda oldu. Çok iyiydik bir anda kötü oldu eskiyi özlüyorum eskisi gibi davranmak istiyorum ama olmuyor diyor. Birde mevsim geçişlerinde falan genelde böyle olabiliyor bipolarlar. Yani demem şu ki onu kendi haline bırakmam uygun mu değil mi? Karşımda ne istediğini bilmeyen sağlıklı düşünemeyen birisi var. Çok yıprandım çok özledim..
Sevgilim bipolar hastası beni terk etti?