Bipolar sevgilim beni terketti?

Merhaba arkadaşlar benim 6 aydır süren bir ilişkim vardı sevgilim bipolar bozukluk hastasıydı ve ilişkimizin son 1 ayında bana karşı bir şey hissetmediğini duygusuz olduğunu ilişkinin onun için sıkıcı boş gereksiz oldugunu söyleyip benden ayrıldı ayrıldıktan 2 hafta sonra bana mesaj atıp benimle mutlu oldugunu yalnız kalınca bunu farkettiğini yanlış bir insan tanımak istemediğini biten güzel bir ilişkiyi yeniden çabalayarak düzeltmek istediğini ve mani atağının gelip kendini yalnız hissettiğinden o kelimeleri bana söyleyip benden ayrıldıgını söyledi bende ona ikinci bir şansı verdim fakat mesafeli konuşuyordum eskisi gibi olmadım benden şans istedikten 1 hafta sonra bizim bomboş oldugumuzu bittiğimizi onun o kadar konuştum ettim ama bizden olmuyor diye söyledi ve benden ayrılıp 3 gün sonra başka bir kızla sevgili olup insagramda storyler paylaştı sizce ne yapmaya çalışıyor bana tekrar mesaj atar mı? beni kendinden soğutmak için mi bakacagımı biliyor bu yüzden mi yapıyor yardımcı olabilir misiniz?

Güncellemeler
+1 yıl
Beni üzdüğünü söylüyordu her seferinde ben senin hayatını mahvederim diyordu bir çok mutlu bir çok mutsuzdu
Güncellemeler
+1 yıl
Beni üzen benden ayrılması değil ayrılır ayrılmaz başka bir kızın kollarına gitmesiydi tamamen
Bipolar sevgilim beni terketti?