iki gün önce bipolar bozukluğu olan kız arkadaşım beni terk etti. Kapısına gidiyorum, kapıyı bile açmıyor. İki yıldır birlikteydik. Hep kötü günlerinde yanında ben vardım. Bana, "Asla seni bırakamam" falan diyordu. Gece korkup beni arardı, hiç tereddüt etmeden taksiye atlayıp yanına giderdim.
Yaklaşık iki hafta önce mani dönemi başladı, iki gün önce de benden ayrıldı. Hatta iki farklı erkekle konuşuyor. Arkadaşça konuştuklarını söylüyor ama, onlarla konuşmaya başladıktan sonra benden iyice uzaklaştı. İnanılmaz saçma hayaller kuruyor; "Oraya gideceğim, buraya gideceğim, şunu yapacağım" gibi. Şu an beni her yerden engellemiş durumda. Bana son olarak, "Kendimi geliştirmek istiyorum" diyerek mesajla benden ayrıldı.
Hâlbuki her kötü gününde yanında hep ben vardım. "Kendini geliştirmek istiyorsun" diyorsun, peki neden benimle değil de beni bir kenara atıyorsun? Buna anlam veremiyorum.
Size bir tavsiye: Asla ama asla bipolar bir kişiyle ilişki yaşamayın. Sonunda üzülen taraf siz olursunuz. Okuduğum her yazıda, "Yok, biz ayrılmayız, bize olmaz" derdim. Hepsi hikayeymiş. Eninde sonunda ayrılık kapıya geliyor. Destek olun, ama asla bağlanmayın. Ben inanılmaz bağlandım, onu o kadar çok sevdim ki... Hiçbir şeyi görmedim, sırf oturma izniyle ilgili sıkıntısı var diye her şeyi birlikte yaptık. Her yere beni yanında istedi, her yere peşinden gittim. Sonuç bu...
Bipolar birine destek olun, fakat ilişkiye başlamayın. İki yılım boşuna gitti. Hâlâ onu düşünüyorum, o kadar üzgünüm ki yemek bile yiyemiyorum. Çok kötü durumdayım. Yüzünü bile göremiyorum, göstermiyor. Kapıyı açmıyor, bana kapı arkasından bile bir söz söylemiyor.
On gün boyunca kendi haline bırakacağım, yazmamaya gayret edeceğim. Bakalım ne olacak. Bu tarz durumlarda deneyimli birileri varsa bana tavsiye versin. Neredeyse kafayı yemek üzereyim. Ailem de yanımda değil, Rusya'dayım. Ağlayacak bir omuzum bile yok.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer