Resmen bir aile yok oldu.
Üzücü bir durum Allah rahmet eylesin..

Resmen bir aile yok oldu.
Üzücü bir durum Allah rahmet eylesin..

Yediklerinden değil, haşare ilacı zehirlenmesinden öldü. 2 farklı ifade var. Oda ilaçlanmış ve ilaçlanmış odaya aile, ilaçlanma sonrası ortam tam havalanmadan girip yatmışlar. Ortamdaki gaz vs soluyunca etkilenmiş, zehirlenmişler. 2. ise otelin 2. katında kalıyorlarmış, 1. kat ilaçlanmış o odadaki ilaç kokusu havalandırmadan ailenin 2. kattaki odaya kadar nüfüs etmiş diyorlar.. Yazık oldu ya o çocuklar.. Ölümün nereden geleceği belli olmuyor.
Dışarıdan yediklerimden zehirlendim ama ishal, baş ağrısı gibi etkileri olmuştu. 2 yıl önce bir et zehirlenmesi yaşadım evde yediğim 11 kez kustum ve hayatımda ilk defa böyle bir şeye tutulmuştum kusma durunca gittim acile aslında kusma başlayınca da gitmek gerekiyormuş Kandaki CRP çok yükselmiş. Serum+atom falan bağladılar. Eve geldim dinlendim 2 gün boyunca neredeyse hareketsiz uyudum. Doğru dürüst bir şey yemedim..
1.5 yıl önce İzmir kumru yediğim bir akşamın sabahında şirazem kaydı acile zor yetiştim. Ailenin taksideki görüntüleri içimi parçaladı. Allah rahmet eylesin. Kimin ihmali ve kusuru varsa içerden çıkamasın inşallah.
Sağolasın dostum
Cevap
9Cevap
Allah rahmet eylesin. Yazık çok yazık üzüldüm bu aileye. Cahil insanlar yüzünden 4 fidan yok oldu
Dürüm ve pizza yiyip zehirlenmiştik hangisi zehirledi hic bi zaman anlayamadik ikisi de guvenilir yerdendi birde
Sebep olanların icabına bakmaları lazım. Ama nerde öyle adalet sistemi.
Resmen cinayet, cinayetle yargılanırlar umarım tabi sadece yargılansalar bile mucize.
Dışardan çok yemiyorum arada sırada bildiğim yerlerden yerim.
Allah rahmet eylesin mecbur kalmadıkça dışardan pek yememeye dikkat ediyorum
Allah rahmet eylesin.. Ben hiç zehirlenmedim fazla dışarıdan yemem
Neden zehirlenmişler
😯
Allah rahmet eylesin bir aile öldü resmen Allah bir daha kimsenin başına vermesin. Zaten hiç yemem midyeyi
Kahve zehirlenmesi yaşadım, leş bir şeydi.
İnsan hayatını ucuzlaştırıyorlar, aileye ayrı üzüldüm.
Hayır hep yediğim yerler bellidir
Hatırlamıyorum tam olarak ama olmamıştır
Gıda zehirlenmesi yaşadım birkere
Hayır hiç öyle bir olay başıma gelmedi
Hayır
Geçmiş olsun onlara ya
Olmadı şükür.
Olmadı
Maalesef oldu
olmadı
Umarım en ağır cezayı alırlar bi aile yok oldu
Olmadı