Ablamla uyumlu annem ve babamla uyumsuz çıktı üstelik İzmir kökenli yazıyor neye göre
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Anne ve babana sorman daha doğru.
He söyleyecekler onlarda
Kanıtın var.
Bu doğulular canım kanka kanıt gostersende anlamıyorlar inanmıyorlar
Aptallar valla kusura bakma da öyleler gerçekten benim gördüklerimi görsen sen de bana hak verirsin
Sana düşen şansa bak.
Bunlar cinlerle anlaştılar bence ablamla benim hayatımda çok garip şeyler var ikimizde cin görüyoruz
Normalde yemin ederim inanmıyordum
Amaaa çok çok pananodmal olaylar yaşadık ablamla
İkimizde aynı musallatı aynı halisazyonu görüyoruz
Ve rüyamda gördüğüm çoğu şey gerçek oluyor
Halisülasyon görmenize neden olan bir hastalık olabilir. bir doktora başvurmalısın.
Hayatımda çok çok derin bir şanssızlık var psikoloji bolumunu 1 puanla kacırdım alınmadım ve girdiğim dönem tam sistem değişti
İkimizde aynı görüyoruz ama kedi de görüyor korkuyor kedi çok korkuyor bizim arkamıza saklanıyor
ve ben gördüğümde kedi miyavladı korkarak ablamda niye konuşmuyorsun dedi niye hareket edemiyorsun dedi kedi anladı miyavladı çok
Sen bir doktora git ve durumu anlat. aynı semptomlara sahip olabilirsiniz.
rüyalarım gerçek oluyor diyorum doktor ikinizde aynı şeyi nasıl görüyorsunuz dedi
İkimizde aynı rüyayı görüyoruz birebir anlamıyorsun
Beyinle ilgili nörolojik ya da başka bir şey olabilir. psikolog değil polikiliniğe git.
İzmir kökenli anne ve babamıza dair hiçbir bilgi bulunamadı makamlar tarafından normal mi?
bunu açıkla
Doktorun bir açıklaması olabilir.
Ve kolumda Z yazısı var yara şeklinde kim yaptı bilmiyorum evde tektim uyanıkken oldu kedide yoktu
Senin işin doktorluk.
Bak ben kimseyi bulaştırmak istemiyorum başım çok büyük belada bana bakan hocalar oldu çoğu cami hocaları
Gittim sonra ki hafta gittiler
Psikolog görüşmesinde kapı ve cam açılıp kapanıyordu psikolog korktu lütfen başka yere gidin dedi biz birseh yapamayız bu duruma dedi
Senin beyinde nörolojik, tümör veya başka bir şey olabilir. doktor kontrolünü ihmal etme.
Kliseye gittiğimde önceden İsa rüyaları tanır bilir gerçekleşir kötü niyetli varlıklar inatlaşır o kişiyi almadan durmaz ama tek gerçeklik o dur diye bir mesaj verdi basıma dokundu basın belada dedi
yok diyorum anlamıyor musun
Heyetten geçtim
Normalim
Sadece depresyon tanısı konuldu
Bence bunu tetikleyen bir hastalığın var. o doktorlar bulamamış. işin kolayına kaçmışlar. seni bu duruma sürükleyen bir hastalık olabilir. iyi bir doktordan teşhiş alman lazım.
İlaç kullandım her ihtimalle karşı olmadı norlojik bi hastalığım yok
Eğer cinlerle anlaşma varsa umarım bu gece sana da musallat olurlar umarım
Nörolojik de olabilir başka bir şey de tetikliyor olabilir. hacı, hoca denemişsin ama doktora gitmeye direniyorsun.
Mal mısın gittim ilaç da kullanıyorum depresyon dedi sadece
Hacı hocaya ben de inanmıyorum aw ablam zorla goturdu başımız yandı zaten
klişeye de inanmıyordum dedikleri tuttu
Annenle nasıl uyumsuz oluyor mk
Bende anlamadım
sordum doktor ailen olmuş seni almış olabilirler dedi
Evlatlık mısınız yani
Bilmiyorum nasıl öğrenebilirim bu olayın gereceğini
Demekki evlatlıksn
Zaten ablamla benim ne tip olarak ne de konuşma olarak dogulularla alakamız yok gören şaşırıyor
Hmm
Bu sondakinden anlamıştım