severek evlendigim kadin beni aldati... Hamile kalmiş bende cok sevinmiştim cocugum oldu diye birgün yakaladim telefondan dünya başima yıkıldı nasil anlatayim bilemiyorum boşandim yeni ama içimde hep bir kuşku var ya cocuk bendense diye ne bilim hep düşünüp kahroluyorum allah düşmanimin basina vermesin böyle bir aci.. Ayrıldıgım kişi bi özelde benlede devlete yaptirdi ama toplam 4 kişiyle olmus 2 kişi kaldi dna yapilcak... sorum şu... Mesela hiç bişeyin garantisi yok devlet hastanesinde bile nadirde olsa mesela cocuk karişiyor acaba diyorum benimkide bi sıkıntı olabilirmi esimin bana anlattigi... 25 subat 2019 adetti bitmiş.. Martin 4 benle.. Martın 16 baska bi adamla.. Bir diyeriylede Mart 27 gibi olmus... Aklim cok karisik doktora ne zaman gitsee 4 veya 17 Mart cocuk olusmus demişle rötgenle dna yaptirdigin ben ve 17 de olan kişile dna yaptirdi cıkmadi kafam karişti simdi hiç bi doktor 27 Mart ta cocuk oldu dememişlerdi dnada biz den cıkmadi 27 martaki kişi olabilirmi veya testlerde yanilma olabilirmi
Yanlış çıkar
Asla yanlış cikmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat