Zorla DNA testi olur mu?

Kızlar benim 3 aylık kızım var eşimle dini nikahlı evliyiz problemlerimiz bitmiyor ben 17 yaşında hamile kaldım 18yaşında doğum yaptım ama şiddet tehdit vs her şeyi gördüm ve hala görüyorum eşim de hala ailesinin lafına bakıyor biz 3 senedir birlikteyiz 2.5ay filan ayrı kalmıştık sonra barıştık kısa süre sonra hamile kaldım ailesi de (abisi bugün dedi telefonda bende duydum) hamileyken mi bize geldi diyor ve benim aşırı zoruma gidiyor eşimde utanılacak bir şey değil gizli gizli yaparız ailene söyleme diyor babam bunu duysa şimdi mi bu kız namuzsuz oldu vs söyler dün zaten polis geldi kaşıya atak (sinir krizi) geçirdim eşim fe asker kaçağıydı 5 yıl infazı var şimdi en ufak şikayette ağır ceza yiyecek ve ben hak ettiğini bulmasını istiyorum ben hamileyken çok fazla şiddet gördüm ve erken doğum yaptım hayati riski var benim çocuğumun şimdi de tutturmuş benim ailem DNA testi istiyor onlar sana güvenmiyor bende benim namusum kimsenin ağzında olamaz dedim DNA testi vermek istemiyorum yarın bi gün veleyat hakkı olmasın hiçbir yerde babası gözükmesin diye resmi evlilik olmadığı için sadece onun adını aldı baba adı olarak ama baba kütüğüne geçmedi soyadı da benim babamın soyadı mahkemelik bi olayım olsa bunu bana zorla yaptırabilirler mi ben şüphelenen varsa bebeği gelip görmez kimsenin sahip çıkması gerekmiyor dedim şu an ailemin yanında kalıyorum oda 5-6güj filan bizde kaldı dün gece olaydan sonra gitti beni oyalıyorlar resmi nikah yapıcaz diye

Zorla DNA testi olur mu?