Baba olmadan babalık testi yapılabilir mi yani mesela kardeş yoluyla?
yani kesin olarak kardeşim olduğunu biliyorum ama babam sandığım kişinin öz çocuğu muyum emin değilim
Bi tavsiyeniz var mı napabilirim?
Baba olmadan babalık testi yapılabilir mi yani mesela kardeş yoluyla?
yani kesin olarak kardeşim olduğunu biliyorum ama babam sandığım kişinin öz çocuğu muyum emin değilim
Bi tavsiyeniz var mı napabilirim?
Yapamazsınız. Babadan bir doku alıyorlar , kan olabilir , saç veya deri olabilir.. ve sizden de alıyorlar. Karşılaştırıyorlar sonra da aradaki uyumu..
sorunda orada işte babayı 15 sene önce kaybettik ama kardeş yoluylada yapılabilir diye duymuştum
Kardeş yolu ile yapamazsınız. Sadece kardeşiniz sizin kardeşiniz mi bunu öğrenebilirsiniz. Öz kardeşiniz mi yani..
Ebeveynlik testleri oldukça hassas ve kişisel konular arasında yer alıyor. Eğer babalık testi yapmak istiyorsan ve babanla bu testi yapamıyorsan, kardeşin üzerinden bir DNA testi yaptırman mümkün. Bu tür testler genellikle kardeşler arasında genetik ilişkileri belirlemeye yardımcı olabilir. Ancak, sonuçlar her zaman doğrudan bir babalık testi kadar kesin olmayabilir. Bu konuda en iyi yol uzman bir genetik danışman veya hukuk danışmanı ile konuşmak olur.
Unutma, önemli olan kimin seni büyüttüğü ve sana sevgi gösterdiği! En iyi tarif, gizli sevginin lezzetidir. 🍀😊
Cevap
0Cevap
Mahkemeye başvurursan fethikabir yapılabilir. Kemikten DNA çıkartılıp karşılaştırma yaptırabilirsin.
baba tarafı akraba testi daha mantıklı geldi şu an. yani vefat eden birinin mezarını açıp kemiğini almak çokta doğru gelmedi açıkçası
Kemiğin tamamını almazlar ki, DNA örneği elde edecek kadar parça alsalar yeter. Ayrıca 15 yıl önce vefat ettiyse zaten yaklaşık 30 yıla kemikte kalmayacak. Hazır alınabiliyorken örnek alınsın. bir şey olmaz.
Saçından al yap karşı tarafın
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?