Ablam demiştin sanki soruda? İkinci çizgi ilk on dakika içerisinde belirdiyse gebelik pozitif olarak degerlendirilir, ancak sen çok gec bakmissin, dolayısıyla bu testin sonucu pek geçerli değil şu anki durumda, tekrarlaman gerek ve en az 15 dakika beklemelisin
Ailenin en küçük çocuğum. Evde hiç sevilmedim zaten. Hep kavga hep kavga. Diğer abimin çocuğu var annem onları anlayışla karşıladı. Seviyor öpüyor kokluyor. Ben hamile olduğumu söylediğimde yanıt yok. Belli değil daha, sen yanlış görüyorsun falan filan. Nasıl bakacaksın kendine bakamıyorsun. Sanki kendisi çok iyi baktı da bana. Küçükken hep üşütürdüm. Incecik giydirirdi. Içip içip sizardi. Şimdi kalkmış benim anneliğimi sorguluyor.
Ok baştan anlatayım. Bekarım evli değilim. Ama nedense test alıp yapmak istedim. Testi yaptım ama çift çizgi çıkmayınca çöpe attım. Sabah kalktım içimden bir ses al bak dedi. Bı baktım ikinci çizgi var. 1ci fotodaki gibi.
Bugün gidip yenisini aldım. Emin olmak için. Çift çizgi oldu. 2 ci fotodaki gibi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
İkinci çizginin ne zaman belirdiği önemli, ilk on dakikada belirip belirlediğini bilmiyorsundur
Yaptım. 1 dakika bekledim. Çizgi çıkmayınca çöpe attım. Sabah içimden bir ses bi bak dedi. Baktığımda çizgiyi gördüm şok oldum.
Ablam demiştin sanki soruda? İkinci çizgi ilk on dakika içerisinde belirdiyse gebelik pozitif olarak degerlendirilir, ancak sen çok gec bakmissin, dolayısıyla bu testin sonucu pek geçerli değil şu anki durumda, tekrarlaman gerek ve en az 15 dakika beklemelisin
Bir çizgisi belli ikincisi hafif silik şekilde muhtemelen hamile ama şu an net değil.
Bu testler çoğunlukla doğru çıkıyor. Hamile
Teşekkürler
Olmayabilir bir süre sonra ikinci çizgi silik olsa da belirginleşebiliyor.
Teyze oluyon tebrikler tatlişkom
Gerçekten mi?
yok şakacıktan
Bu testlerin yanlış çıkma ihtimali oluyor ya hani ondan
yok anne oluyosun
Evet, ablana kaymışlar
Ben elleyemem öyle şeyleri
E sen büyüyünce evlenmeyecek misin?
Şubatta 30 olacam daha nerem büyüsün?
Çöpün içine elimi sokmam ben
Evet hamile
Kesin mi? Çift çizgi mi yoksa silik mi? Yanılma durumu oluyor ya hani ondan sordum
Kesin. Silik çizgi gebeliğin daha yeni olduğunu gösterir.
Çok teşekkür ederim 🙏🏻
Corona testidir bu. d
Haha )
Sonuç gebelik 😄
Silik de olsa çift çizgi var dimi? Ben yanlış görmüyorum 😀
Evet
Bugün yenisini aldım. Sabah ilk idrarımla yaptım. Çift çizgi çıktı
Yess hamile 🐣
😊.
Evet yeğen geliyor sanaa
Bazen testler yanlış çıkıyor ya hani ondan dedim
İlişkiden bir hafta sonra yapıldıysa kesindir artık
Gozunuz aydin yigenin olucak 😃
Bu test doğru mu ki? Çift çizgi dimi?
Evet dogru
Değil
Daha önce de yapmıştım doğru çıkmıştı
Evett
Hamile
Bu çizgi silik mi yoksa gayet görünür çift çizgi mi
Hamile diyorum adam gibi sana
Anladım. Teşekkürler 🙏🏻
Bugün yenisini yaptım ilk idrarımla. Çift çizgi çıktı
Ikiz olacaklar bak soyluyorum. 3 ay sonra gelip yazarsin ikizler olacak diye
Sence kız mı erkek mi? 😀
Gozun aydin, mutlusun he
Teşekkürler :) bakalım işte hayırlısı. Hala inanmıyorum zaten
Cidden memnun musn yani evlilik falan esine cocuk sorumlulugu alabilecek falan buyuk sorumluluk cidden. Mutluluk huzur falan iyisiniz degil mi
Hamile olduğum kesin değil ki. Bu testler bazen yanlış gösteriyor ya hani
Kizim hastasin sen ya, neyse
Noldu ki?
boş ver takil sen baska yorumlara yaz
Moralim bozuk. Düşünüyorum ne olacak diye. Anneme gösterdim pek sevinmedi.
Dur daha belli değil falan dedi. Hevesimi kırdı
Ailenin en küçük çocuğum. Evde hiç sevilmedim zaten. Hep kavga hep kavga. Diğer abimin çocuğu var annem onları anlayışla karşıladı. Seviyor öpüyor kokluyor. Ben hamile olduğumu söylediğimde yanıt yok. Belli değil daha, sen yanlış görüyorsun falan filan. Nasıl bakacaksın kendine bakamıyorsun.
Sanki kendisi çok iyi baktı da bana. Küçükken hep üşütürdüm. Incecik giydirirdi. Içip içip sizardi. Şimdi kalkmış benim anneliğimi sorguluyor.
Ne alaka anne. Sen bu durumdan memnun musun rvlilik isleri falan okey mi yani
Bekarım
Yani demem o ki sevineceği yerde umursamıyor bilakis kötü sözler söylüyor. Moral bozuyor.
Sen nerdensin
İstanbul sen
Yakinizda cok trolsun ama sdn. Annen sevgilinden hamile kalma durumuna laf etmedi oyle mi
Senin iliski durumunu anlayamiyorum
Ok baştan anlatayım. Bekarım evli değilim. Ama nedense test alıp yapmak istedim. Testi yaptım ama çift çizgi çıkmayınca çöpe attım. Sabah kalktım içimden bir ses al bak dedi. Bı baktım ikinci çizgi var. 1ci fotodaki gibi.
Bugün gidip yenisini aldım. Emin olmak için. Çift çizgi oldu. 2 ci fotodaki gibi
Pardon ikinci fotoğraf bu soruda yok. Ekleyemedim. Başka soruda iki testin fotoğrafı var.
Bunlari biliyorum, annen bu duruma nasil memnun karsiliyor. Evlenmeden seks konusuna nasil bakiyor annen. Iliskin nasil senin boype
Onun ne düşündüğü umurumda değil artık.
Cok hoşsun ya, kac yasindasinki sen
24. Neden hoşsun dedin :)
Troll gibisin merak ettim kimsin sen ya, profil ismini yazsana
Yok değilim. Troll soru falan değil. Anothernightout yaz bak. Fotolar da var
Evet ama mesaj yazamadim kapali gozukuyor
Neyse boş ver. Zaten dinlenmem gerekiyor. Ayrıca adet gunume daha var. Testler nasıl pozitif çıkar anlamıyorum.
Merak etmistim seni bee :(:
Pff gidiyosun he, peki bebek
Saçmalık
Neden öyle dediniz?
Evlimi ablan
Neden sordun?
Evli değilse sıkıntı ondan
Evli olmak zorunda değil
Teşekkürler 🙏🏻