Kızlar iki akşam üst üste gebelik testi yaptım ilk on dakika falan tek çizgi oluyo ama sabah baktığımda iki çizgi olmuş oluyo. Kaç dakika sonra ikinci çizgi cikiyo bilmiyorum bakmadım ama sizce doğru olabilir mi yoksa test yanlış mıdır önceden de yapmıştım hiç böyle olmamıştı. Kan versem mi umutlanmasammi
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Çok Süper Cevap
- 1 yıl
Canım benim kart test dediğimiz şeylerde 10 dk dan sonra oluşan çizgi yalancı pozitif veriyor. 5 dk içinde belli oluyor zaten. Hatta beta yüksekse ve kart test hassasa eğer hemen çizgi belli olur. Bekleyen her test pozitiflik verir ancak doğru değildir sonuç
00 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
4
- 1 yıl
Canım bu testeler üstünde yazan dk ya göre çalışır. Çok uzun süre bekletince hepsi + oluyor. Sen o dakikaya göre sonucuna bakacaksın. Gerisi yanlış
00 Yorumla - 1 yıl
İlk 5 dk içindeki doğrudur. Emin değilsen kan vermelisin.
03 Yorumla- Soran1 yıl
Evet bende öyle biliyodum ama öncelerde de yapiyodun iki günde geçse ikinci çizgi gorunmuyodu bunda iki testtedr görününce bı şüphe oluştu umutsuzluga ugramamak için hastaneye gitmek istemedim ama supheliyim
- 1 yıl
Kan vermelisin emin olmak için.
- Soran1 yıl
Evet teşekkür ederim gidicen
- 1 yıl
Hamilesin hayırlı olsun doktora git istersen
01 Yorumla- Soran1 yıl
Teşekkür ederim fikrin için yüzümde gulumsemeye sebep oldun Allah razı olsun gidicem bugün
Büyük ihtimalle hamilesin doktora gt
05 Yorumla- Soran1 yıl
Teşekkür ederim fikrin için yüzümde gulumsemeye sebep oldun Allah razı olsun gidicem bugün
- Soran1 yıl
Reglin de gecikme olmusmuydu peki
- Soran1 yıl
Aaa oda ayrı bı konu tabi. İnşallah darısı bana
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi