Ablalarım abilerim lise son sınıf öğrencisiyim ben , kulaklarımda biraz sıkıntı var kısık sesle konuşulanları çoğunlukla ayırt edemiyorum. Veya uğultu geliyor doktora gittim anca kuşağıma bir bir baktı hemen işitme testine yolladı beni testte duyduğum halde bastım düğmeye duyduğumdan /100 emindim yani ama çıkan sonuç beni ağlattı bildiğiniz. 2 testi yaptılar onlar da benden beklememiş öyle dediler o öncekine göre biraz daha iyi çıktı sonuç ama şöyle ki ben 5 sene önce kadar doktora gittim adam damla verdi kulaklarımı tıkadı bu kulağın sürekli kapanıyor 6 ayda bir gel demişti sizce bir yanılma olabilir mi ben cihaza 1.200 lira verecek paramda yok benim iş yerinde ulan huzursuz oluyorum biri bişey diyecek duymayacağım diye bilenler o kağıttakilerin ne olduğunu söylesin lütfen , şimdiden Allah razı olsun hepinizden
Geçmiş olsun canım. Valla bunun tek çözümü doktora gitmek ve işitme cihazı almak olacaktır. Paran olmasa da, biriktir bir kaç ay, idare et böyle. Sonra, tekrar doktora git, hangi cihaz benim için uygun olur? de, o sana yol gösterir.
Geçmiş olsun şimdiden. Sıkma canını, kuzu. Hiç duyamamaktan daha iyi bence :)
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
400 lira biriktirecek param olsa inan saniye beklemem
600 TL devlet veriyormuş cihaz 1.00 TL hatta 1.100 idi ben 100 lira indirim yaptırdım ama kırmadılar sağolsunlar ama babamın borcu olduğu için alamıyoruz şu an zaten lise son sınıfım bir yerden gelirim de yok maalesef böyle duruyorum olduğum yerde
Bildiğim bir şey var o da"insanın en az 20 db deki sesleri işitebılgı" ama sende bu biraz kötü. tabi ben doktor falan değilim sadece bu bilgiden yola çıkarak yorum yapıyorum Peki doktor ne dedi?
Şey bir de benim bir arkadaşım geçen yıl lise son sınıfta seninkinden biraz farklı bir şekilde kısık sesleri duyamıyordu sonra bende bir uygulama buldum kulaklığı telefona takıyorsun sesleri biraz daha yükselten bir uygulama ona linkini göndermiştim işine de yaramıstı kulağı düzeldi o da artık kullanmadı
Kulakların çok iyi duymuyor. Annemin 38 çıkmıştı doktor cihaz takılacak dedi. Devlet hastanesinde heyete giriyorsun onlar yazıyor. Yoksa pahalı kulak cihazları. Geçmiş olsun daha gençsin baya 50 aşağısı duyuyor kulakların
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben neden heyete girmedim O zaman ki bana bu kağıdı verip 600 ünü devlet karşılıyor dediler
Bilateral hafif derecede Sinirsel tip işitme kaybın var, bunun çözümü cihaz kullanımıdır. İyileştirmez, daha kötüye gitmesini engeller yalnız takılmadığı vakit, işitmen zayıflar bir süre sonra iyicene duymamaya başlarsın. Geçmişler olsun.
En İyi Cevaplar