Psikolojik mi büyü mü?

Gerçekten iyi günler gecirmiyorum 5 dakikanızı ayırıp okumanızı ve bana yardımcı olmanızı istiyorum lütfen... 9 aylık bir ilişkim var ve sinir sorunları var iyiyken iyiyiz ancak manipulator bir insan ve ben ona çok bağlıyım son günlerde oyun oynarken de senden izin mi alicam falan dedi ya bakın ben 19 o 20 yaşındayız. 20 yaşındaki okumayan bir erkek ne yapar? Dovmecilik hayali diye 10bin liraya biryerde mi çalışır fazla müşteri de gelmiyor oradan ayrılmasını istiyorum ama inatla orayı seçiyor benim kendi mesleğim aşçılık ve ondan ayrı kalamiyorum diye her gün 1 buçuk saat yolda onun yanına gidiyorum bugün gittim mesela (haftalardır ne zaman izin yapacaksın isyerin dışında seninle vakit geçirmek istiyorum diye soruyordum) yine sordum izin gününü yakında ise baslicam dedim yarın yaparım dedi sonra fikir değiştirdi ama ben bu gece işyerinde kalıcam arkadasimla oyun oynicam gece dedi. Karisamazsin bana dedi. Ya şok gecirdim bu ne ya dedim ben kimim senin neyinim dalga mı geciyorsun dedim çıktım eve gittim. Ayrılmak istedim defalarca denedim ama 2 gün sonra geri döndüm ona. Ayrılınca boğazlaniyor gibi hissediyorum. bu bir çıkmaz sokak gibi. Herşeyin farkındayım. Ona defalarca öneri sundum. Hayalinin arkasındayım biraz çalışalım beraber burayla biyere varamazsın sonra söz yazdiricam ben seni dövme kursuna dedim ama anlatamadim. İntihar bazen kötü bir düşünce gibi gelmiyor çünkü aile hayatım zaten yok. Yüksek rakamda borçlarım var. hocaya gitmek istiyorum ama bulamıyorum bir hoca. Annesiyle konuştum önceden onda dabüyü varmış. Oğluma sıçramış olabilir dedi. İnanın berbatım. Ve artık heryer karanlık gibi.. okuduğunuz için teşekkürler.
Psikolojik mi büyü mü?