Musallat ya da büyü olabilir mi?

• Arkadaslar merhaba annem ve kiz kardesimle birlikte eski bir evde kaliyoruz evde kimsenin kalmak istemedigi kaldiginda her seferinde kabuslar gorup uyandigi paranoya olup odadan kactigi bir oda var yaz kis asla kalmiyor kimse ve isin garibi eve gelen misafirler de korkuyor o odada kalinca durduk yere ve ben artik diger odalarda da paranormal seyler yasiyorum surekli izleniyormus gibi hissediyorum uyurken sanki birileri elimi kolumu tutuyormus gibi hissediyorum ve sanki yuzume biri dokunuyor gibi huylaniyorum bazen kotu ruyalar goruyorum ve bu ruyalarda uc harflilerle cinsel birlikteligim oluyor falan. Az once de bu dedigim seyleri yasadim ve evin arkasinda ki komurlukten garip davul seslerine benzer sesler duydum korktum kalktim ayetel kursi nas felak fatiha okudum ve sesler kesildi ben baslarken korkuyorum fakat, hocaya gitmekten daha cok korkuyorum sanki birseyler var dese bunun bilincinde olup daha cok korkacagim ve olaylar siddetlenecekmis gibi geliyor ne yapmam lazim basina boyle seyler gelen oldu mu tesekkurler.
Musallat ya da büyü olabilir mi?