Cok agir seyler yasadim, ve Şu an hersey gecmesine ragmen ben kendimi hala iyi hissetmiyorum.. cok iyiyken birden aglama krizlerine girebiliyorum.. ailem buyuden supheleniyor, birisine gitmisler buyu oldugunu soylemis daha once boyle seyler yasayanlar var mı arkadaslar?
Bence çok iyiyken birden ağlamak falan psikolojik bir olay, psikolojinin yıpranmasından kaynaklı olduğunu düşünüyorum bana da olur bazı dönemler. Büyü diye birşey tabi ki var ama böyle bir etkisinin olcağını sanmıyorum. Mesela benim bir arkadaşım var bütün pisliklerin olduğu bir sevgilisi vardı, sebepsiz yere çocuktan kopamıyodu aşık falan da değildi artık, sonradan öğrendik ki büyü varmış işin içinde. Öğrendikten bir süre sonra koptu şimdi gözüm görmesin durumunda
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Psikolojikte olabilir tabi, ne dusuncemi sasirmis durumdayim
Öncelikle geçmişini bilmek lazım yorum yapabilmek için; Psikolojini bozacak bir geçmişe sahipsen buna büyü diye haykırmak anormal olur ama dersen ki hayatım düzenliydi bir anda olan oldu o zaman bir sıkıntı var demektir ama buda illa ki büyüden kaynaklanıyor diye bir kaide yok.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hayatim yolundaydi cok mutluydum, birden biri karsima cikti hoslanmisti benden bir zaman sonra evlenmek istemisti ben 2 sene boyunca red etmistim 2 sene sonunda ne olduysa parmagima yuzugu takilmis buldum, bir ay sonra istemiyorum naptim ben dememe kalmadan tehdit siddet denilecek sekilde baski yapiyordu.. 3 ay boyle yasadikdan sonra Allaha cok sukur gecti gitti ama Şu an hala kendimi toparlayamiyorum.. ask acisi felan cekmiyorum , butun gun disarda oldugumda cok iyiyim eve girer girmez oyle bir basim agriyokii. Yarim saat sonra aci cektigimi hissediyorum ondan sonrasi zaten aglama krizi, bayilma gibi seyler
Bende yasadim. Hocalara inanma. Onlarin hepsi para tuzagi. Senin piskolojin bozuk. Zamanla hersey gececek. Muhtemelen hep evdesin ve bunalimdasin. Hayatina biri girince daha mutlu olucaksin. Ayrica uzerinde cok nazar olabilir. Ailende sana baski falan yapan varmi?
3
18 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben hic bir zaman baski gormedim hic bir sekilde ama son yasadiklarim cok agirdi, yolunda giden bir hayatim guzel bir isim vardi simdi hicbisey yokk hepsini kaybettim
O hocalara inanma. Ben kac hoca gezdim. Buyu olduguna hic inanmadim. Piskolojim bozuktu cunku ailem hic birseye izin vermiyordu. Ben ozgur olmak istiyordum onlarda herseyden kisitliyordu. Aci ceke ceke iyilestim. Ask acisi falan varmi? Nedir seni asil uzen
Ben ask acisi cekmem kolay kolay , sadece bir karar vermistim ve nerdeyse geri donusu yoktu cok mutsuzdum ve o zamanlar ailemde yanimda yoktu tek basimaydim, simdi ailemin yaninda kaliyorum ve duzelmeye calisiyorum mesela butun gun biseylerle ilgileniyorum ama eve girer girmez cok kotu olmaya basliyorum basim agrimaya basliyor durduk yere aci cektigimi hissediyorum,
Hayiirr is geregi gitmem gerekiyordu ve orda baya bir kaldim ondan sonra olan oldu zaten o zamanlardada tek basimaydim simdi ailem cok destek oluyo bana anlayislilar ve ben hala kendimi boyle hissetmem, normal gelmiyor
Yok hayiirr istemedigim birisiylen nerdeyse evleniyordum, kendim evet demek zorunda kaldim ( tecavuzle alakasi yok) ondan sonra birakmak istedim o sirada birde is seyehati cikinca ailemden uzaklastim ve kendisi tehditler ederek siddet denilecek sekilde beni evlenmeye zorluyordu, boyle bir 3 ay yasadiktan sonra hersey ortaya cikti ama ben gercekten maf oldum.. 3 ay oluyor hayatimdan cikali ama hala normal hissetmiyorum kendimi
Allah yardimcin olsun. Cok zor ve enerjinizi alan bir durum. O oglan normal biri degil. O oglanda aslinda daha cok aci cekiyor. Sana yapilmis olan buyu ona etkisi olmus ve bu yuzden seni birakmiyor olabilir. Ona sorsan oda sana neden boyle davrandigini bilmiyordur.
O zamanlar evet dedigimde kendimi nasil hissettigim ve simdi aglama krizlerine girmeden kendimi nasil hissettigim ve kafamdaki seyler daha cok buyu diye dusunmeme sebeb oluyor, psikolojide olabilir ama ben hep psikolojisi saglam bir kadindim.. her zorlugun altindan kalkabiliyordum ama bu sefer gercekten cok zor oluyor ve bazen delirdigimi bile dusundugum oluyor..
Ben ona adam dahi demek istemiyorum.. cok kotu seyler yasatti ve aci cektigimi gore gore bile bile sevmiyorum diye bagirmama ragmen seviceksin diyordu ama? Cok acimasiz ve gurursuz biriydi.
Bu devirde büyü yapıcak ilim yok kitaplar yok edilmiş diye biliyorum ne gibi şeyler yaşadın belki bir beddua da olabilir hiç bir insanın canını yaktığını düşündün mü bu yakınında yetim bir kızın da olabilir ya da çok yakınında olan kişilerden birinin eğer evliysen evlendiğini kişiye bağlı olabilir anlatırsan detaylı ne yapman gerektiği hakkında önerilerde bulunabilirim
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bedua aldimi dusunmuyorum ben bir kediye zarar vermeye korkan bir insanim, kendi halinde isinde gucunde biriydim evli degilim, ve inan hic bisey bilmiom buyu hakkinda filan
Bu bana da oluyordu gülerken çok neşeliyken birden ağlıyodum herşey boş geliyodu çok baskıda hissediyordum kendimi büyü diye düşünme hemen psikoloğa görün ben öyle yaptım 6 aylık bir ilaç tedavisi gördüm şu an iyi
0
9 Yorumla
Soran
+1 yıl
Cok tesekkur ederim anti depresan haplarimi aldinv
Ünideyim ben derslerime çok etki etmesede etkisi oldu evet çünkü o bir anda geliyor ve her şeyden isteğin hevesin kaçıyo bunalıp daralıyosun ama bununla baş etmen lazım
şu an okuyomusun bilmiyorum ama bir hayal kur bir hedef koy ve her zaman onun için çalış çabala bu tür şeyleri kafana takma diyicem ama olmıcak biliyorum en yakında bir doktora görün çünkü bu şekilde daha çok kendini yıpratırsın ve ilerisi daha kötü olur bir tanıdığım 9 sene gitti bundan kurtulmak için o yüzden geç kalma bir an önce git unutma herşey geçer herşey senin elinde
Soysalın, doğuştan gelen büyülerin var, ve sonradan musallata yakalanmışsın, musallatların erkek. Ailenin gittiği kişi büyü var dediyse ailen neden çözdürmemiş büyüleri.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Benim olmam gerekiyomus orda , o adam buyucu filan değil sadece Allah rizasi icin insanlara yardim ediyormus oyle soyleniyor , sen nasil hemen bildinki musallat olmuslar
En İyi Cevaplar