AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
her zaman
İlla çıkmasını mi istoyon bu bir. İkincisi kimle beraber oldun da bu kadar panikledin? Pipili kadınsı biriyle oldum deme sakın
Şüpheli biriyle işte
O şüpheli hissettiğim tür biseydir kesin. Ya hay ya kadın görünümlü transsksuel. neden ama?
Bişey olmaz sanıp eve aliyonuz sonra beraber oluyorsunuz
Ne saçmalıyorsun dayı
Yiyen sensin sen ne aacmaliyon, dört kez yaptirmissin. Git besinciyi ona yaptır, temizse sende kurtul bizde.
Gittiğin laboratuvara göre değişir HIV/AIDS testi için İstanbul Laboratuvarlarına gidebilirsin onlar %100 kesin sonuç verir sana.
Gittim
HIV testi sonucu kesinleşmeden size bilgi verilmez.
Yani negatif sonuç doğru
AIDS değil hivdir o artı kaçıncı gün olduğuna bağlı 45. gunden sonra negatif aldıysan negatifsindir.3. ayda da hepatit b baktır eğer hepatit b aşısı yaptırmadiysan
RNA testiyse 1. aydan sonra kesin sonuç veriyor 1. aydan sonra negatifswn negatifsindir RNA da direk virüsün RNAsina bakıyorlar çünkü
Rna yaptırdım ama 25 günden sonra negatif çıktı
Tamam o zaman negatifsindir ama 3. ayda hepatit b ne baktır eğer hepatit b aşın yoksa o da cinsel yolla bulaşıyor çünkü
Yüzde kaç doğrudur?
%99 doğrudur
Kesin bende Hiv yok yani dimi
Ne kadar süre sonra yaptırdın testi
25-30 gün sonra
4 dünü demi
Evet
Son yaptığım Rna
İlişliden 18 gün sonra yaptırmak lazım diyor zaten 4 düde negatif çıktı ise seni korkutan nedir
Bilmiyorum. Şüphem gitmiyor
Sende sağlık konusunda anksiyete başlamış bence de olmuştu bu durum 10 sene önce kadar bir kaç ay sürdü bende testler yaptırmıştım ama ikna olmuyordum negatif çıksa bile seni çok iyi anlıyorum çok yorucu bir süreç ama boşuna kuruntu yaptığımı anladım sonradan.
Seni böyle bir psikolojiye sokan şüphe ne oldu peki ilk defamı seks yaptın yoksa şüphelendiğin bir şey mi oldu
En son Rna yaptırdım 10 ekimde. O ne kadar doğru
Çok şey oldu belirtiler çıktı ya şüphem geçmiyor. Geçen hafta 3 4 kez kan verdim test yaptırdım kolum morardı artık. Geceleri uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum insan gibi yaşayamıyorum
Bir dakika şimdi şöyle ilerleyelim en son yaptırdığın testen kaç gün önce birliktelik yaşadın
Aynı şeyleri bende yaşadım aynılarını sürekli korku panik kötü düşünceler. Biriktiler ne mesela bazı şeyleri yoğun streste tetikliyor
Hatırlamıyorum 11 ya 15 eylül
En son testi ne zaman yaptırdın peki bu arada internetten de sürekli araştırıyorsun demi ayna karşısında sürekli kendini kontrol ediyorsun falan
10 ekimde son testim Rna
Berilti dediklerin neler?
Ateşim geceleri çıkıyordu üşüyordum titriyordum boynumda döküntü olmuştu Kulak arkası lenf bezim şişti
Rna 8 10 gün içinde tespit eder sen 15 eylülde birlikte olsan 10 ekimde test diyorsun 25 gün geçmiş senin durumun tamamiyle psikolojik bu sürede geçirdiğim kötü zamana yazık olmuş. 4 test diyorsun sence doktorlar kötü birşeyden biraz bile şüphelen se seni bırakırmı muhtemelen çok boş vaktin var ve kafanda kuruyorsun sende sağlık anlamında anksiyete başlamış ve paranoyaklık var
Lenfler de şişlik var mı geceleri su gibi terliyor musun ateşin 38 derecenin üstünde oluyor mu ağız içinde veya mukozalar var mı
Senin bu halinin en büyük sebebinde elindeki telefon sürekli Google de aids araştırıyorsun demi
Bu dediklerin soğuk algınlıgından stresten bile ola bilir döküntü vs gibi şeyler aids de ileri evrede olur aids önce hiv sonra aids olur 😊 internette yazılanları kendinde arama
Okuyorum ben boş vaktim çok yok. Korkuyorum sadece
Korkma aids falan değilsin tamamiyle seninki paranoyaklık doktora da gitmişsin teste yaptırmışsın çıksa çıkar dı sen olduğun bir beriltiyi alıyorsun onlarca beriltinin içinden sonra kendinde hastalık arıyorsun hiç birşeyin yok maşallah ama böyle korkuların varsa prezervatif kullan kafana takma şükür iyisin anlattıkların tamamiyle psikolojik 25 gün sonra rna testi yaptırmışsın rna testi dediğin 8. 10 gün içinde yapılan test sen 25 gün sonra yaptırmışsın bir şey olsa direk çıkardı birde 4 tane test yaptırmışsın bir şey olsa çıkardı hiç birşeyin yok senin
Artık elinde telefon hastalık araştırmayı bırak kendini yormayı bırak
Dm den yazabilirmiyim lütfen
Dığrudur negatıf ıste, neden bu kadar korkuyorsun
Ne ki bu