Bir ay sonra yaptırdım negatif çıktı daha öncesinde de 3 ve 4 nesil yaptırmıştım onlarda negatif çıktı

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir ay sonra yaptırdım negatif çıktı daha öncesinde de 3 ve 4 nesil yaptırmıştım onlarda negatif çıktı

Şüpheli ilişkiden bir ay sonra yapılan testler genelde güvenilir olarak değerlendirirken doktor emin olmak için 3 aylık periyotlarda test isteyebilir. Ama siz negatifsiniz.. Korunmasız ilişkide tek bulaş HİV değildir lütfen korunmasız ilişki yaşamayın.. Bununla geçmiş olsun..
Hpv kapmıştım zaten sonra Hiv belirtileri çıkınca korktum. Rna 1 ay sonra yaptım
sonucunuz negatif çıkmış sorun olmaz bundan sonra korunmayı unutmayın..
maalesef bir süre önce çok büyük bir hata yapıp biriyle birlikte oldum ama çok pişmanım neyse ailem bu durumdan şüpheleniyor (çok baskıcı ve şiddet gösterebilirler) benden bazı testler olmamı istediler ama korktugum için yapamadım ve şimdi sonucunu görmek istiyorlar acil bir şekilde internette örnek bulamadım nolur bana yardım edin daha 18 yaşındayım. İçinizde hiv/hepatit/hpv testi olmuş biri varsa kişisel bilgilerini sansürleyerek atsa bende üstüne yazsam olur mu lütfen yardımcı olun çok ihtiyacım var şimdiden zaman ayırdığınız için çok teşekkür ederim herkese..
Bacım gerçekten bu durumda çok dikkatli olun ya kendinize saygınız olsun lütfen yargılayıcı değil bu kadar abartılacak kadar bir şey değil cinsellik bence
Merhaba! Bu tür test sonuçları hakkında kesin bir açıklama yapmak için mutlaka bir doktora danışmanı öneririm. Ancak genel olarak, HIV-RNA testi oldukça hassas ve erken dönemde sonuç verebilen bir testtir. Negatif sonuçların birden fazla testte tekrarlanması genellikle HIV enfeksiyonunun olmadığını gösterir.
Senin bu konuda endişelerin varsa, en doğrusu bir enfeksiyon hastalıkları uzmanıyla görüşmek. Böylece hem içini ferahlatan bir açıklama alır hem de sağlığını yakından takip edebilirsin. Sağlıklı günler! 🌟😊
Cevap
3Cevap
Pozitif çıkmasını mı istiyorsun anlamadım, ilişkiden 3 ay sonra net sonuç çıkıyor 1 ay erken bir süre.
Rna yaptırdım ama
merhaba nerde yaptirdiniz testi ben de yaptirmak istiyorum
ama 20 yasindayim doktorlar cok yargilayici gozle bakiyor ve sizin iliskiniz korunmasiz miydi neyden suphelendiniz?
Asla öyle bişey yapmıyorlar Kadıköy’de bir laboratuvarda. Diğer 2 hastaneden
ne kadar odediniz ve e nabiza dustu mu
E nabza düşmüyor laboratuvarda yaptıklarım mail adresime geliyor
Hastanede yaptıklarım düştü ama
Erdem hastanesinde bitanesini yaptırdım diğerini devlette
Erdem hastanesinde yaptırdığım 7000 tl
Özel laboratuvardakilerde combo 4. nesil 2700
Rna 4000
4. nesil yaptirdiktan sonra neden tekrardan rna yaptirdiniz daha mi iyi oluyormus bir de hangi lab
İstanbul laboratuvarı Kadıköy’de
4. nesil hem antikora bakıyor hem antijene. Bilmiyorum gene haftaya yaptıracağım içim rahat etmiyor
korunmasiz iliski miydi bosalma oldu mu birlikte oldugunuz insan hiv mi neden iciniz bu kadar rahat etmedi
Hpv bulaştırdı çünkü kesin başka hastalıkları da var. Bisürü kızla birlikte oluyor
Korunmasızdı içime boşalmadı
hpv testi oldun mu ki nerden eminsin
Oldum 11 ve 58 türden çıktı
sigilin mi cikmisti
Evet h m onda hem bende
cocuk direkt hiv testi versin ya sen niye gidip 30 kere veriyorsu. ki
Bana cevap vermiyor ben temizim diyor 5 ay önce yaptırmış
durum bende de oyle, martta genel tarama yaptirdim
en son bir sey olsa bilirdim diyor da iste nerden guvenicen, ama sen surekli vererek bir sonuca ulasamazsin kac gun gecti iliskiden
Hiç hatırlamıyorum gerçekten o kadar çok düşündüm ki kafam karıştı 10-15 Eylül arası ama
4. nesil testi icin en az 45 gun genel kesin sure icin 90
gun bekleyin diyorlar Şu an gidip
gidip bosa para harcama bence
Rna da yaptırdım ama.
onun ne oldugunu bilmiyorum tam olarak
Rna çok hassas bir test türü araştır bak.
testler de cok pahaliymis
Bütün paramı oraya harcadım. Öğrenciyim ben bana para teklif etti sövdüm sövdüm çıktım sonra.
iliski yasadiginiz size para karsiligi mi teklif etti tam anlayamadim
Bana hastalık bulaştırdığı için ve tedavisi ilacı vs pahalı olduğu için para teklif etti.
hpv tedavisini nasil oluyorsun ailenle mi yasiyorsun
Ailemle. Lazerle tedavi oluyorum bide ahcc diye bir takviye hapı alıyorum
ailene soyledin mi
Hayır sadece o bide b n biliyoruz.
psikolojini cok iyi anliyorum ya cocuk sevgilin mi
f*ck buddym
umarim cikmaz
İnşallah tövbe ettim kimseyle bişey yapmayacağım bundan sonra
ben de oyle
Seninki nasıl oldu neden şüpheleniyorsun
benimki kondomsuz surtunme seklinde oldu cok 2-3 cm iceri girdi sadece birlesme yasanmadi ama cocuk cinsel
olarak aktif ve latin yani insan korkuyor hiv var mi gecer mi vs diye
Korunmasızca geçer hertürlü. Sen git test yaptır devlet hastanelerinde ücretsiz ama devlet hastanesinde en çok 3. nesil yapıyorlar Beylikdüzü hastanesinde 4. nesil yapıluor
4. nesil vericem ozelde
Ne zaman şüpheli ilişkiye girdim
iliskiye girmedim surtunme oldu 6.5 hafta falan once
Test yaptır için rahat etsin
@Kızkölee sor
@Kızkölee tamam sor
merhaba laba gidince ne soylediniz e nabiza vs dusmesin dememe gerek var mi? tc mi veriyorum cunku nasil dusmeyecek
Rna ya da 4. nesil Hiv testi yaptırmak istiyorum dedim
Onlar mail ya da telefonuna artık nereye atacaklarsa söylerler
E nabza düşmüyor rahat ol
tesekkurler senin son durum ne oldu
Cuma hastaneye gideceğim randevum var o gün tekrar yaptıracağım
Bir ay aslında çok erken
Nerden kaptığını düşünüyorsun sor hasta mı
Soramam
Neden tek gecelik ilişki miydi
Evet
Ee hasta olduğu kanısına nerden vardın
Tek gecelik ilişkide bekareti vermedin dimi