Majör depresyon?

3 yıldır majör depresyondayım, 2 buçuk yıl ilaç tedavisi aldım ama yenemedim Nisan ayında ilaçları da bıraktım. 5 aylık bir iş hayatı serüvenim oldu. Ağustosta işten ayrıldım. Bu yıl eski sevgilim tarafından dolandırıldım ve aldatıldım, en yakın arkadaşım en zor zamanlarımda yapayalnız bıraktı, bi nasılsın diye sormadı bile, oysa ben onun her şeyine koşmuştum. Bu yaşadıklarım depresyonumu daha da tetikledi, 2 aydır evdeyim, son 1 aydır evden dışarı hiç çıkmadım. Yemek ve tuvalet ihtiyaçlarım dışında sürekli yatıyorum, günümün çoğunu telefona bakarak geçiriyorum ya da uyuyorum. Duş almak çok zor geliyor ama haftada bir kez mutlaka duş alıyorum (Lütfen kınamadan yorum yapın, ben böyle birisi değildim) Eskiden deli gibi temizlik yapmayı seven, gezmeyi seven, deli dolu birisiydim ama artık kolumu kıpırdatacak halim yok. İnsanlar bana tembelsin demeye başladı ben tembel değilim sadece halsizim. Ne yöne gideceğimi ne yapacağımı bilmiyorum. Mesleğim var sağlıkçıyım ama 87 puanla atanamadım. Şimdi size sorum BEN DEPRESYONU NASIL YENEBİLİRİM? Ya intihar edicem ya da yaşamaya devam edicem ama iyileşerek.. BEN NASIL İYİLEŞİCEM?
Majör depresyon?