Majör depresyon. tedavisi?

Arkadaşlar merhaba 2 yıldır depresyon tedavisi görüyorum. Bazı aralarda şehir dışında bulunduğum için maalesef ilaçları bırakmak zorunda kaldım. aynı zamanda 13 seans psikoterapi aldım ilerlediğinin farkındayım eskisi gibi değilim ama mutlu da değilim halsizim güçsüzüm hiç ama hiç bir şey yapmak istemiyorum ayaklarımı sürüye sürüye gidiyorum bir yerlere işe eve gelince tek bir hedefim var yatmak. ilk başladığımda 68 kilo falandım terapiye ve ilaç kullanmaya sonradan 76 kiloya yükseldim ilaçları bıraktım 4 ay kullanmadım sonra doktor bırakamayız dedi ve tekrar başlattı o sırada Türkiye’de kendi bölümümden 39 uncu oldum 37,700 civarı kişi içinden ama atanamadım bu beni daha kötü yaptı bunun üzüntüsü içinde çıkış yolu ararken başka bakanlık bünyesinde atanmaya çalışmak için çabaladım fakat sağlıksak problemler yüzünden yazılı mülakatı geçemedim. oda kaldı o sırada babam hastalandı ve hastanede geçirdik 2 ayı neredeyse ve ben 57 kiloya düştüm iki yıl oldu ama hala mutsuzum terapistimde sanki boş kürek çekiyor gibi hissediyor mudur diyorum. Utanıyorum hep aynı şeyler hep aynı şeyler anlatmaktan Bilmiyorum ne yapacağım bilmiyorum sürekli ya yüne olmazsa ya yapmazsam ya yine atanamazsam mezun olalı 6 yıl oldu gerçekten ne yapacağımı Bilmiyoeum
Majör depresyon. tedavisi?