AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
https//www. dr. com. tr/kitap/iyi-hissetmek/egitim-basvuru/psikoloji-bilimi/urunno=0000000202710? srsltid=AfmBOoq6PfXaORlxLeDdMZgYD0k5qqIf-6Se74JdSNk3VslhJvhg2fep
Bu kitaba göz atmak ister misin?
Tüm ülke aynı teşhiste zaten, psikiyatriste giden majör depresyon tanısı yiyor
Seni depresyona sokan dusunceleri ve olaylari bastirmayi öğrenmen lazim
Var canim 😭
Hangi ilaçları kullanıyorsun
9aydir secita20 rivoclon solian100 kullaniyordum solian beni mahfetti 9ay boyunca adet olamadim süt gelmesine sebep oldu ve birzamandan sonra depresyona soktu daha cok sacimi bile tariyamaz yatakdan kalkamaz duruma gelmistim ve cok yediriyordu ayrica huzursuzluk veriyordu hicbirseyden keyif almaz hale getirdi birakincada panik atagim depresyonum daha cok nüksetti nefes alamamaya basladim gunlerim cehennem gibi gecmeye basladi bende soluğu universite hastanesinde profesorun yaninda aldim bana venegis xr75 yazdi buspon 5lik yazdi rivoclonuda nerviumla biraktiriyor eski isimle diazemle yani onuda biraktiracak 25gun sonra yesil receteyi uzun sure kullanima uygun gormuyor doktorlar cok kotu bagimlilik yapiyor icmeyince cehennemi yasiyorsun ben daha once venegis xr 150ye kadar kullanmistim beni depresyondan cikarmisti ama bana yariyan sana yaramaz onu bilemem yan etkisi cok olan bir ilac ve birakmasi zor oluyor onunda herkes ssri grubundan fayda gorurken bende butun ssrilar yan etki yapiyor bitek snri grubundan fayda goruyorum ama insanlarin coğu ssridan fayda gordugunu soyluyorlar snri yanetki yapiyor diyorlar bende durum tam tersi isliyor o yuzden tecrubeli iyi bir doktora git ve durumunu detayli anlat o seni bilgilendirsin ve sana uygun bir ilac yazsin herkesin bunyesi farkli kimiside venegis xr yani snri ya lanet okuyor beni mahfetti diyende var bünye meselesi yuksek tansiyon ve körlüğe kadar giden göz tansiyonunada sebep oluyor yan etkisi en fazla olan antidepresanlardan biri ama bana yariyor o ayri sadece gozlerimi bozdu gozluk kullaniyorum o yuzden doktorla iyice gorus sana uygun ilaci bulsunlar simdiden sifalar dilerim
Daha once kullanmis birakmistim yeniden baslandi 1bucuk yil sonra venegis xr 5gun oluyor diger yazdigimida oku mutlaka öbür yorumumu
şu an bende venegis 225 kullanıyorum sabah öğle akşam buspon yatarken de 5 mg rexapin kullanıyorum ama bi fayda etmiyo son çare hastaneye yatıcam artık çok bunaldım senin gibi
Ne kadar oldu baslayali canim hemen etki etmesini bekleme zaman tani sikayetin tam olarak neydi detayli yazarmisin
Aslında 1.5 yıldır tedavi görüyorum bi panik atakla başladı sonra yoğun bir şekilde anksiyete krizlerim panik ataklar kusmalar yemek yemeyi bıraktım artık sadece intiharı düşünmeye başladım özel hastaneye gittim sonra paxerayla trankobuskas verdi paxera bana iyi gelmedi artık anksiyeteden kollarım yanıyodu karnımda kasılmalar balkona çıkıyodum sık sık intihar etmek için annemler anladı tabi sonra bu doktorla 6 ay devam ettim bana abartıyosun dediği için farklı bi özel doktora gittim o da paxeraya trankobuskas bide rexapin ekledi ondan önce stilizan vermişti o etki etmedi benim anlamadığım ne azalıyodu bir gün bile iyi hissetmedim kimse bana ilaç yan etki yapıyo demedi ben kendi isteğimle paxerarı bıraktım yan etki olarak anksiyete ve depresyon yapmış çünkü bu kadar uzun sürememesi lazımdı sonra devlete gittim cipralex almıştım parayla bunu bırakalım dedi doktor venegise başlattı 37.5 buspon yazdı rexapin bide ama bana yetmiyodu ben derdimi anlatamıyorum galiba kendi paramla 75 mg aldım öyle devam ettim sonra başka psikiyatriye gittim 150 mg kullanıyorum dedim aslında 75 kullanıyodum o zaman arttıralım dedi 225 mga çıkardı busponu sabah öğle akşam 10 mg olarak dedi yatarken rexapin5 mg rexapin dedi o şekilde devam ediyorum ancak yeni yeni toparlandım kimse beni anlamadı insanlar yargıladı ilacı bırak gibisinden öğüt verdiler sanki çok faydası varmış gibi
Ay canim benimm kiyamam sana ya ayni benim gibi olmussun bende kusa kusa panikataktan 39kiloya dusmustum uyuyamiyodum sabah kalkinca bileklerimden yukarisi yaniyodu kollarim duvarlara tutuyodum soğusun diye gün boyu titreme halindeydim birsuru ilac kullandim senelerdir stilizan ufak mglarda biboka yaramiyor huzursuz ayak sendromu yapiyor ama en etkili ilac venegis bana en etki eden o geldi ama sen cok hizli mg yukseltmissin inan bana 150mg yeterli kuzum ya ben cok agirdim 150mgyla iyilesmistim yeterli gelmezse bikac ay snra cikardi zaten doktor cok yukseltmissin kafana gore cok agir yanetkileri olan bir ilac körlüge bile neden oluyor bence mg dusurun doktorla azicik cok cikmissin birdenbire banada hep cevrem kocam anlamadi sinirlendiler senin derrin ne hergun hastalere gidiyorsun vs vs kimse anlamadi yanimda olmadi hala diyorlar ilaclari ne zaman birakacan ya ben nefes alamiyorum ilac icmesem hastaligim nüks ediyor icim icime sigmiyor hergunum cehennem anksiyete kriziyle 9ay cipralex xanax turevi solian kullandim iste soliani biraknca manyak oldum gene ataklar basladi cok lanet bir ilac depresyona sokuyor insani snra cipralex etkisini kaybetti bende doktora gttm venegis geçmisim oldugu icin venegis yazdi birhaftadir 75 fayda gormeyi bekliyorum 3gun snra 150ye gecicem ama yesil recete yoksunlugu ve depresyon hissi devam ediyor hcbiseyden keyif almiyorum hayatin bir tadi bir manasi yok gbi icimden hicbise yapmak gelmiyor bugun17saat uyumusum cunku baska icimden hicbisey gelmiyor uyumak bile keyifli degil aslinda mecburiyetten sen kac güne fayda gordun venegisten? Ve intihari aklindan cikar inan bana gececek sadece zaman bu hastaliklar kalici degil kardesim merak etme gizliden cikarsan seninle ozelden konusmak istiyorum ilaclarimiz ayni ben 1 yil venegis ve rexapin kullandim gecmisimde ama rexapin beni 100kiloya yaklastirdi cok yediriryor ama cokda sakinlestiriyor
Ben gizliden çıkamıyorum galiba sen çıksan ben atarım istek
Dur deniyim bakim
Soruyu begendim istek at
Masaj