2 sene önce birine aşık oldum, 9 ay önce yüz yüze açılma fırsatım oldu açıldım. Unutamadığı biri olduğunu söyledi. 9 aydır sürekli konuşuyoruz ama takipleşmiyoruz bile. Dün mesajıma geç cevap verdi ama yazmadığı sürede hesabını gizliden herkese açık yapmış. Bu ve başka şeyler de var sinir ve üzüntüden duvarlar üstüme geliyor. İşteyim şu an ama yerimde duramıyorum ne yapmalıyım sizce? Sinirden nefes alamıcak durumdayım
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
zor bir süreç açıkcası bu tarz karaktersiz kişiliği tam oturmamış insanlar ile bir ilişki yaşamaya çalışmak oldukça güç unutamadığı birisi varsa seninle sohbet etmemesi gerekli en azından sana ümit verebilecek bir kavramda arkadaşın olmak isterse arkadaş olarak konuşmak isterseniz sorun yok ama yaptığı bu şey pek hoş karşılanacak bir durum değil daha çok onu unutmak için seninle iletişime geçmiş seninle vakit harcamak istemiş seni kullanmış yani işin doğrusu ama zamanla unutamadığını unutamayacağını anlamış ki sana karşı böyle bir tavır takınmış her ne olursa olsun bu onu haklı çıkarmaz ya da bir diğer ama uzak ihtimal seni yüz yüze gördükten sonra onun hoşuna gitmemiş olabilirsin oda senden uzaklaşmak adına böyle bir bahane sunmuş olabilir ama bu absürd bir olay olurdu her neyse allah yardımcın olsun çok takma derim önüne bak o tarz insanlar karşına çıkabilir bunun farkına var farkında ol şu an zaten bir deneyim yaşamışsın bundan sonra da ona göre hareket edersin karşında ki insanda böyle bir duygu sezdiğinde nasıl davranman gerektiğini daha iyi bilirsin en azından daha az üzülürsün bunların hepsi birer tecrübe bir yandan yaşadığın bu durum için üzülsemde diğer yandan da mutlu da oldum çünkü bir tecrübe en nihayetinde farkında vardıysan tabi bir ders olarak çıkarabildiysen
ben bu durumun farkındayım. beni üzen bu değil tabi ki de benden hoşlanmak zorunda değil, ama hiç tanımadığı birini bile takibine alırken aylardır ona iyi gelen beni niye almadı. Mesele takipleşmek falan değil
demek ki önem verdiği farklı şeyler var belki sen ona karşı çok fazla iyi duygular besledin ve o bu tarz duygulara yakışır hak edebilecek bir insan değildi de seni seçmek yerine bir anda hayatına daha ilgisini çeken farklı bir insan almayı tercih etti bir diğer ihtimal ise yine senin ona sunduğun saf ve temiz duygulara layık olamayacağını düşündü belki içten içe kendini değil de seni düşündü sana iyi gelemeyeceğini düşündüğü için senden ayrılıp farklı kendisine uygun bir insana yönelmeyi tercih etti ihtimaller çok fazla değil ama bir iki tane de değil arada kalabileceğin kadar fazla aslında her ne olursa olsun bu onu ne haklı yapar ne de senin onun için yeteri kadar üzülmeye onu düşünmeye iter bir tercih yapmış doğru veya yanlış iyi veya kötü o onu yaşayarak öğrenecek bir laf vardır bilirsin aşk gidene mi zor dur kalana mı diye sen hangisi olmayı tercih ediyorsun ona karşı her iyi duyguyu sevgiyi besledikten sonra yarım bırakılıp o aşk da kalan mı olacaksın ya da ben bunu yaptım şunu yaptım sana değer de verdim sevgide verdim saygıda duydum ama sen bunun değerini bilemedin diyerek giden olmayı mı tercih edersin bırakılan yarım kalan sensin ama kendi zihninde daha çok hapis olan sensin o yüzden diyorum gitme onu aklından çıkarmayımı seçiyorsun yoksa beslediğin duygular ile hala ona kendi zihnine kendi duygularına kapılıp kendi hayatını kendine zindan mı etmek istiyorsun karar senin kolay bir süreç mi değil kim olsa yıkılır üzülür sinirlenir mantıklı gelmez çünkü kişiye ben bunları şunları yaptım şu kadar aydır yıldır konuşuyoruz bu yaptığı oldu mu şimdi doğrum muydu diye düşünürsün hep düşünürsün günün sonunda sorularına cevap bulamaz öyle ortada kalırsın
Kızla irtibatını kes, belli ki senden rahatsız olmuş başka birini istiyor. Boşa düşup yazsa da yazma. Seni kötü etkiliyor böyleleri. baska birine yönel hayat devam ediyor çok ciddi sinir strese giriyorsan terapi al. Bir ilaç veriyorlar feleğin şaşar kız dibinden geçse iplemezsin
Ben defalarca rahatsız ettiğimi düşündüm yazmadım bir süre kendisi yazıyor rahatsız ediceksen sen et dedi. ama bu yaptığına anlam veremiyorum
Bende de vardı buna benzer sevdiğim bir kız olmadı tedavi oldum. İplemiyorum da böyle kızları anlamıyorum bir o olsun bir bu olmasın ne istediklerini bilmiyorlar
Hesabını açık yaptı siye mi gerildin ondan hayır gelmez belki ne diye seviyorsun ki onu herkesin hayatı kendine sonuçta sana uygun olanı bul
hesabı açık olsaydı en başından gerilmezdim. ulaşılması bu kadar kolay bir insan idise bana niye bu kadar eziyet etti
Bak canım çok kız öyle anlayacağın zor bulursun senin isteğine göre boş yere de üzme kendini başka bul sadık yok zaten