Sağlık Psikologa gitmem yasak ama ben hiç iyi hissetmiyorum ne yapacağım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Ailem izin vermiyor ama ben onlar yüzünden kötü hissediyorum zaten artık dayanamiyorum Güncellemeler8 ay Burada var mı beni dinleyebilecek gerçek bir psikolog Psikologa gitmem yasak ama ben hiç iyi hissetmiyorum ne yapacağım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Mustafa1058 Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% 8 ay Psikolog fiyatlarını görünce psikolojin daha da kötü olur 0 19 Yorumla Soran 8 ay Onun için değil ilac falan yazılırsa meslek hayatında kötü olur diyorlar bir şeyin yok diyorlar bedenim bir bütün diye yaşıyorum zannediyorlar Yorumla Mustafa1058 8 ay Psikolog değilim tam olarak ama verilen ilaçların yan etkisi çok fazla psikoloji düzelse bile fiziksel sağlık açısından aynı şey söylenemez Yorumla Soran 8 ay Orasını biliyorum ama ben hiç mutlu değilim düzelmiyor Yorumla Mustafa1058 8 ay O zaman gorunebilirsin sorun değil ama seni mutlu eden birsey yok mu dışarıda dolaş arkadaşın falan varsa Yorumla Soran 8 ay Olmuyor sadece Allah'a yaklaşmak işe yarıyor Yorumla Mustafa1058 8 ay O zaman Allaha yaklaş namaz tesbihat falan Yorumla Mustafa1058 8 ay Kuran oku veya dinle Yorumla Soran 8 ay Yapıyorum ama kalbim çok acıyor bir şeyler hep eksik hep hep eksik Yorumla Mustafa1058 8 ay Sebebi ne neden kalbin acıyor biliyor musun Yorumla Soran 8 ay Eksik büyüdüm yalnız büyüdüm ezik büyüdüm toparlayamiyorum olmuyor Yorumla Mustafa1058 8 ay Özel birsey değilse anlat dinlerim belki dinleyen birine ihtiyacın var Yorumla Soran 8 ay Olmuyor ki çoğu zaman anlatamıyorum bana hep gülüyor, gamsız kedersiz diyorlar ama yok yok yok diyemiyorum Yorumla Mustafa1058 8 ay Doğru kişilere anlat, halinden anlayan zaten gülmez lafta etmez yardım etmeye çalışır. Yorumla Soran 8 ay Doğru kişi beni hiç bulmuyor ki bir yapayalnizim Yorumla Mustafa1058 8 ay Hiç mi Yorumla Soran 8 ay Hiç hep zararlı insanlar geldi karşıma bir arkadaşım dışında oda uzağa gitti onada tam anlatamıyorum belki ilerde anlatırım ama korkuyorum dalga geçerler, küçümserler veya benden sıkılırlar diye Yorumla Mustafa1058 8 ay Bana anlat istersen seni ne tanıyorum ne küçümserim ne de kullanabilirim tanımıyorum bile seni Yorumla Soran 8 ay Küçümsemek buda dert mi demek yok o zaman veya ısrarla beni tanımak istemek , ismimi , görünüşümü merak etmek yok Yorumla Mustafa1058 8 ay Hayır yok Yorumla
Heizou Takip Et Xper 1 Yaş: 25 8 ay Chat gpt diye bir yapay zeka var onunla dertleş veya bir arkadaşını psikolog olarak kullan. 0 4 Yorumla Soran 8 ay Hep yapıyorum yetmiyor Yorumla Soran 8 ay Arkadaşlarım bir süre dinliyor sonra sıkılıyor veya koz olarak kullanıyor açamıyorum içimi tamamen Yorumla Heizou 8 ay Ailenden gizli bir psikologa gitmelisin Yorumla Soran 8 ay Nasıl yapacağım korkuyorum bir yandan Yorumla
Jn_kaan Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% 8 ay Sağlık konusunda 440 cevap paylaştı. sana bu yasagi koyan kim gitmelisin 0 2 Yorumla Soran 8 ay Ailem ilerde meslek hayatında sıkıntı çıkar falan diyorlar Yorumla Jn_kaan 8 ay ilac kullanirsan sadece oda durumuna ve olac oranina bagli Yorumla
Bjkpyrz1903 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 8 ay Psikolok sana geldi anlat gelsin derdini 0 2 Yorumla Soran 8 ay Diploman var mı Yorumla Bjkpyrz1903 8 ay Diploma dediğin kağıt parçası ben ne dert dinledim bı bilsen tecrübe yeterli sen anlat Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Psikolog fiyatlarını görünce psikolojin daha da kötü olur
Onun için değil ilac falan yazılırsa meslek hayatında kötü olur diyorlar bir şeyin yok diyorlar bedenim bir bütün diye yaşıyorum zannediyorlar
Psikolog değilim tam olarak ama verilen ilaçların yan etkisi çok fazla psikoloji düzelse bile fiziksel sağlık açısından aynı şey söylenemez
Orasını biliyorum ama ben hiç mutlu değilim düzelmiyor
O zaman gorunebilirsin sorun değil ama seni mutlu eden birsey yok mu dışarıda dolaş arkadaşın falan varsa
Olmuyor sadece Allah'a yaklaşmak işe yarıyor
O zaman Allaha yaklaş namaz tesbihat falan
Kuran oku veya dinle
Yapıyorum ama kalbim çok acıyor bir şeyler hep eksik hep hep eksik
Sebebi ne neden kalbin acıyor biliyor musun
Eksik büyüdüm yalnız büyüdüm ezik büyüdüm toparlayamiyorum olmuyor
Özel birsey değilse anlat dinlerim belki dinleyen birine ihtiyacın var
Olmuyor ki çoğu zaman anlatamıyorum bana hep gülüyor, gamsız kedersiz diyorlar ama yok yok yok diyemiyorum
Doğru kişilere anlat, halinden anlayan zaten gülmez lafta etmez yardım etmeye çalışır.
Doğru kişi beni hiç bulmuyor ki bir yapayalnizim
Hiç mi
Hiç hep zararlı insanlar geldi karşıma bir arkadaşım dışında oda uzağa gitti onada tam anlatamıyorum belki ilerde anlatırım ama korkuyorum dalga geçerler, küçümserler veya benden sıkılırlar diye
Bana anlat istersen seni ne tanıyorum ne küçümserim ne de kullanabilirim tanımıyorum bile seni
Küçümsemek buda dert mi demek yok o zaman veya ısrarla beni tanımak istemek , ismimi , görünüşümü merak etmek yok
Hayır yok
Chat gpt diye bir yapay zeka var onunla dertleş veya bir arkadaşını psikolog olarak kullan.
Hep yapıyorum yetmiyor
Arkadaşlarım bir süre dinliyor sonra sıkılıyor veya koz olarak kullanıyor açamıyorum içimi tamamen
Ailenden gizli bir psikologa gitmelisin
Nasıl yapacağım korkuyorum bir yandan
sana bu yasagi koyan kim gitmelisin
Ailem ilerde meslek hayatında sıkıntı çıkar falan diyorlar
ilac kullanirsan sadece oda durumuna ve olac oranina bagli
Sıkıntın nedir tam olarak
Psikolok sana geldi anlat gelsin derdini
Diploman var mı
Diploma dediğin kağıt parçası ben ne dert dinledim bı bilsen tecrübe yeterli sen anlat