Kafamda cok kuruyorum en ufak seyo bile dert edip icime kapaniyorum nerdeyse 3 senedir 12 ayin 11bucugu depresyondaym napcam ben
Kendimi geliştirmek psikolojimin bozuklugunu gidermek icin kitap önerin lutfen
Kusura bakma melisa yine girdim?
Kafamda cok kuruyorum en ufak seyo bile dert edip icime kapaniyorum nerdeyse 3 senedir 12 ayin 11bucugu depresyondaym napcam ben
Kendimi geliştirmek psikolojimin bozuklugunu gidermek icin kitap önerin lutfen
Kusura bakma melisa yine girdim?
Bu çok yanlış ve tamamen kendi kendini sevilmeye kapatiyorsun, daha önce benzer bir konuda bir yazı yazmıştım oku lütfen sorunun böyle bir sey mi, değilse haber ver farklı çözümler vereceğim, Tatlım aslında sende güzelsin ama henüz bunun farkında değilsin. Karşı tarafa auranı güzel gecirirsen o seni güzel görecek şimdi şöyle olacak. Aynen uygula; o çok ozendigin en güzel arkadaşın kimse sen kendini o bedende ve güzellikte gibi hissederek yaşa, yani o kadar güzelsin ki aman Allahım müthiş bir öz güvenin var erkekler cesaret edip seninle konusamiyorlar bile o kadar havalisin. Önce buna kendin inanarak yaşamaya basla ve ben güzelim filan kendi kendine telkinler ver. Yolda yürüyüşün değişsin, bir kaç şık kiyafet yap. Şimdi ne oluyor bakalım. Beynin seni güzel olarak algılıyor ve düzenlemeleri ona göre yapıyor o asla sahip olmadığın özgüven ortaya çıkıveriyor, bu reaksiyonlarla birlikte auran müthiş bir çekicilik oluşturuyor ve elemanı kapıyorsun.
Aklındaki olumsuz düşünceler asla gerçek olmayacak vesvese yapıyorsun umursama soner gider irade dışı düşünceler umursama soner yotupede mehmet yıldız vesvese video izlermisiniz daha iyi anlarsınız konuyu
Hobi bahçesi edin ek biç sür sula, kendini bir işe ver hepsi bu doktora gitsen ne olacak üç beş hap verecek keşler gibi takılırsın artık. Artık konu başlıkların cigara var mı, abi bir tl var mı gibi olur
Cevap
6Cevap
Bence doktora gidin. ya da kendinizi geliştirin
Tedavi icin doktora basvurun. Sıkıntınızin ilerlememesi icin.
Hiç çekinme doktora gidersen hayatını karamsarlıktan ve yalnızlıktan kurtarırsın ve ayrıca doktor her zaman yardımcı olur sana elinden gelen bütün şeyleri yapar
İnsanın anlam arayışı ve kaplanı uyandırmak kitaplarını oku
Takma kafana illaki seven çıkar ben de yalnızım takmıyorum kafama şu aralar takıyorum tatil için yalnız gitmek istemiyorum o yüzden
zararın neresinden dönersen kar. kesinlikle psikiyatriye git ve bi hayat amacı belirle.
Ozguven sorununu halledersen daha iyi olucaktir
O nasil olacak iste beceremiyorummm
Yaşınız kaç
Meslek ne
Ne mezunusunuz
eklee @mrtkydl ig
kendini sevdir be
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?