Ne yapacağımı bilmiyorum sadece çok yoruldum birinin bana yardımcı olmasını istiyorum bir ışık gibi ben çukurdan çıkmak istiyorum?

Kısaca anlatmaya çalışıcam belki buradan yardım alırım içimi dökerim diye çünkü iyi insanlar olduğuna inanıyorum küçüklüğümden beri hep içime kapanığım okulda da heryerde de hiç arkadaş yapamadım sürekli eve kapandım büyüdüm hala eve kapaniktim dışarı bile adım atmıyordum tek başıma dışarı bile çıkamıyorum biri olmadan şu an evliyim 25 yaşındayım ama bir kere bile bir işte çalışamadım hiç arkadaşım da yok kocamla sürekli kavga ediyoruz bana vuruyor arada bir bende çok sinirlenince ona vuruyorum ama benim vurmam onun vurmasının yanında hiçbir şey onunla evlenınce daha da değiştim psikolojim alt üst oldu başta her şey iyiyken sonradan hersey mahvoldu hamilelikte de beni iktiriyordu doğum yaptığımda destek olmadı hep ağlardım sezaryen olmuştum kavga etmiştik beş gün sonrasında beni iktirdi ameliyat yerim acımıştı ve sürekli çocuğuna süt bile veremiyorsun yetersizsin diye kulağıma fısıldadı bende odaya kapattım kendimi ogun çocuğumu bile emzirmek istememiştim sabaha kadar ağladım yetersiz ı'm diye neyse bu günler geçti sonra yine siddetler arada bir nadiren de olsa devam etti sürekli birbirimize bağırıyoruz kavga ediyoruz çocuğumuz da etkileniyor benide bozdu sessiz sakin insandım onun sayesinde anlaşılmaz bagirgan bir insan oldum kavga ettikmi sağlam ediyoruz bana vuruyor saçımı tutuyor sürüklüyo sanki akılsızmısım gibi bir ise yaramazım gibi davranıyor bana sevgi saygı hiç bişey yok ağlıyorum saatlerce yanında umursamıyor bakmıyor bile acımıyor hiç bana daha da laf diyor çok ağır kelimeler ediyor bana kendimi yetersiz hissediyorum ve bu yaşıma geldim hiç bir şey yapamıyorum ne ise gidebiliyorum nede insanlarla konuşabiliyorum ben göz teması bile kuramıyorum insanlarla sadece alıştığım kişilerle anksiyetem var ben iyileşmek istiyorum arada bir onunla ağır kavga edince kendime zarar veriyorum istemsiz oluyor ben ne yapacağım bilmiyorum sadece birinin beni sevip sayıp değer vermesi sadık olmasını istiyorum normal insan olmak istiyorum bir isim olsun hayatım iyi olsun istiom
Ne yapacağımı bilmiyorum sadece çok yoruldum birinin bana yardımcı olmasını istiyorum bir ışık gibi ben çukurdan çıkmak istiyorum?