Mehmet pişkin misali bir not ile veda etmek istiyorum her şeye herkese artık okadar çok sıkıldım ve yoruldum ki nefes bile alamıyorum hemen aklınıza işte "şu kız" "bu kız" yüzünden mi diyerek önyargılı davranmayın.
Beni Gerçekten anlamak için konuya varlığı nefesi bile istenmeyen hayırsız bir evlat olarak görülen aşağılanma ve hareketlere maruz kalıp gitmesine izin verilmeyen biri gibi düşünmeyi deneyebilirsiniz.
Defalarca teşebbüslerin başarısızlığı, ve sonuçlarında tanıştığım insanların hayatımı daha kötü silsilelere sürüklemesi...
Bazen düşünüyorum deli rolü yaparak akıl hastanesine mi yatsam bilmiyorum yalnızca tükendim ve bir çıkış rolü aramaktan yoruldum pek inançlı biri değilim ama Allah rızası için bana akıl verin...
Beni Gerçekten anlamak için konuya varlığı nefesi bile istenmeyen hayırsız bir evlat olarak görülen aşağılanma ve hareketlere maruz kalıp gitmesine izin verilmeyen biri gibi düşünmeyi deneyebilirsiniz.
Defalarca teşebbüslerin başarısızlığı, ve sonuçlarında tanıştığım insanların hayatımı daha kötü silsilelere sürüklemesi...
Bazen düşünüyorum deli rolü yaparak akıl hastanesine mi yatsam bilmiyorum yalnızca tükendim ve bir çıkış rolü aramaktan yoruldum pek inançlı biri değilim ama Allah rızası için bana akıl verin...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
O kadar yoğun bir acı anlatıyorsun ki satırlarında insanın boğazı düğümleniyor, hissettiklerin hafife alınacak şeyler değil. Gerçekten yorulmuşsun ve bunu net bir şekilde ifade etmişsin. Bak, bu kadar derin bir sıkışmışlık ve tükenmişlik hissettiğinde, dışarıdan akıl vermek insanın kulağına bazen sadece bir gürültü gibi gelir, farkındayım. Ama şunu bil, senin yaşadıkların geçici ve çözümü olan şeyler, şu anda görmesen de bir kapı açılıyor bir noktada. Hayatın zorlukları insanların karakterini şekillendiriyor, evet ama senin kırıldığın yer tam da güçlenmeye başladığın yer aslında. Birilerinin sana iyi gelmediğini anladığında uzaklaşmak, acı verici olsa da özgürleştirici olabilir. Belki inanacak bir şey bulamıyorsun şu an, o da tamam, ama kendin için başka bir yol aramaktan vazgeçme. Çok klişe bulunur, ama yardım istemek güçsüzlük değil tam tersi güçlü olmanın en net göstergesidir. Bir psikologla görüşmeyi denemek, nefes almak istediğin bu karanlık yerde sana biraz ferahlık sağlayabilir. Seninle aynı şeyleri yaşayan milyonlarca insan var ve bu yalnızlık duygusu aldatıcı. Yavaşla, kendine bir mola ver ve lütfen, hayatını bir not ile sonlandırma düşüncesini tekrar masaya yatır. Senin bu dünyadaki yerin, sandığından daha değerli ve anlamlı, unutma. 🍀🫂