Artık çok yoruldum kimsem yok ne yapacağım?

Kimsem kalmadı ne bi arkadaşım ne sevgilim ne ailem yapayalnız kaldım. Bundan 1 yıl önce 3 yıllık ilişkim çocuğun ailesi yüzünden bitti sokak ortasında bana saldırdılar sonra çocuk ailesi için bıraktı gitti. O günden sonra hiçbir şey iyi gitmedi benim için bende daha eskisi gibi olamadım benim hayallerim vardı lise sondaydım hemşirelik istiyordum çalışıyordum ama o günden sonra krizlerim başladı psikolojik olarak zaten rahatsızdım sürekli hastaneye kaldırılıyordum sakinleştirici yiyordum her hafta psikologa psikiyatriye gidiyordum şimdi iyiyim ama çevremde kimse kalmadı hep temiz kalbimden kaybettim şu an kalbimde başkası var hatta benzer durumlar yaşadık birbirimize iyi geliriz sandık o da sonradan ben hazır değilim dedi yazmayı kesti. Ben mi değersiz bi insanım artık bunu düşünmeye başladım çok yoruldum çok sıkıldım arkadaş edinirim diye dans kursuna yazıldım bi tane arkadaş edindim o da dans dışında aramaz beni. Okulu da bırakmak zorunda kaldım son senemde evin içinde boş boş yatıyorum akşama kadar kimse arayıp bi nasılsın demiyo
Artık çok yoruldum kimsem yok ne yapacağım?