Selam...
Maalesef bu sabah çiçekler, böceklerle giriş yapamıyorum çünkü gerçekten çok gerildim...
Bu sabah bir eğitim araştırma hastanesinde görev yapan bir profesörde randevum vardı. Bu profesör ilgisi, alakası, titizliği ve başarısıyla gerçekten adını duyurmuş biri, gerçekten çok seviliyor hastaları tarafından. Tercih sebebim de tam olarak bu aslında. Güven vermesi... Bu sebeplerle muayene için gittiğim doktorun bugün poliklinik dışında farklı bir görevi olduğu için de yerine bir asistanı bakıyor... Buraya kadar her şey normal, eğitim araştırma hastanelerinde bu şekilde ilerliyor sistem bunda okeyim ancak... Asistan... (Noktaları hakaret olarak alabilirsiniz ahdhd)
Yıllardır bu kontrollere giden bir hasta olarak benim bile hakim olduğum muayenenin işleyişinden bihaber, dinlemeyi bilmeyen, sorun ne anlamaya çalışmayan, ezberden cevaplar veren, direk ezber işlem yapan bir asistana denk geldim. Ne kadar harika değil mi? Güvenilirliği için tercih ettiğiniz bir doktor muayeneniz sonucunda yapılan tahlillerin yeterliliğine bile güvenmediğiniz bir sürece tabii olmak..
Sizler de karşılaştınız mı böyle durumlarla? Bu gibi durumlar için düşünceleriniz neler?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer