- Eğitim & Kariyer konusunda 838 cevap paylaştı.
+1 yıl

Bu da bizim üniversiteden bir kare...
13 Yorumla
Soran+1 yılÇok üzücü
- +1 yıl
Hangi üni ya bu
- +1 yıl
Işık
En İyi Cevaplar
Misafir araştırmacı Hamid'in matematik, matematik mühendisliği, hesaplamalı akışkanlar dinamiği, akışkan yapı etkileşimi, nano maddeler, sayısal çözümleme.
Nöral ağ, havacılık, insansız hava araçları, tersine mühendislik uzmanlık alanları olmakla birlikte İHA motor pervanesi, tersine mühendislik, otopilot, veri sınıflandırması ve nöral ağ alanlarında çalışmaları olan Pakistan ve İran vatandaşı, ülkelerinde üniversitelerde öğrenim görevlisi olarak çalışan iki hocadır.
Bu adamların tipinden, inanışından çok bilime, ülkemize katkılarına odaklanmak, canımsın olmamak lazım.
C. Özdemirin gündümde olan söylemi gibi :)
Rakı içen laik ya da Atatürkçü olmaz:)
20 Yorumla
- Eğitim & Kariyer konusunda 391 cevap paylaştı.
+1 yılTürkiye'nin en iyi hocalarından birinden ders aldım ve kendisi azeriydi mesleğinde başarılı, özverili ve hevesli olduğu sürece üniversite gibi bir oluşumda din, dil, ırk ayrımı yapmak kadar saçma bir durum olamaz umarım konumlarının gereği şekilde layık olurlar...
20 Yorumla
Hmm, açıkçası şu zamanlarda doğru bulmuyorum. Dünyada elbette başarılı olan Pakistanlı, Afgan bir sürü insan var, farklı üniversitelerde, Amerika Brown üniversitesi'nin tarih bölümünde bile var. Ama ülkede bu kadar Suriyeli, Afgan olayı olunca hiç hoş gelmiyor bu yapılan. Bizim ulkemizde yok mu akademisyen? Diğer üniversitelerden gelen görseller de düşündürücü. Boğaziçi'nin kayyum olaylarindan sonra İTÜ'de bu tarz bir şey "acaba iyi devlet üniversiteleri çökertiliyor mu" diye düşündürmüyor değil. Yakında ODTÜ'de de saçma sapan şeyler görmeyiz inşallah diyelim. Boun, itu, ODTÜ, Hacettepe devlet üniversitesi olarak bizim değerlerimiz.
21 Yorumla
Soran+1 yılAynen ben de o yüzden tepkiliyim bu kadar suri afgan pakistanlı alınmasına yoksa pakistanlılar falan matematikte vs iyi oluyorlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
+1 yılBaşta troll sandim ama saka mi bu.. nedem kimse ayaklanmamiss? Ayy güzelim okullarimizin degerlerini dusuruyorlar. Cerrahpasayi da cikarmaya calistilar i. uden tarihini bozmak icin. Tarihi mekanda olan okullari tasidilar sokak aralarindaki dershane binalarina. Bu abidik gubidik insanlari soktular ya Boğaziçi köprüsünün adi değişti... Gidiyor istanbulun butun degerleri gidiyor. Ve keske sadece istanbulun olsa.. umarim bu gece uykusunda bogularak ölür de yarınını goremez. Baska da bir sey demiyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılÇare bu mültecileri uygun bir şekilde ülkesine gönderecek partilerde. Mülteciler gitsin de ekonomik kriz 10 20 30 50 yılda da olsa düzelir bir şekilde
+1 yıl4000 Suriyeli doktorun ataması yapıldı. Kendi doktoruna gidersen git diyen insanların iktidar olduğu yerde , kendi dilimizde derdimizi anlatıp muayene olamayacagimiz günler göreceğiz diye korkuyorum
21 Yorumla
Soran+1 yılDoktor olayı beni de çok korkutuyor
+1 yılBu halk bir bok bilmeyen andavalla dolu resmen. İtu cv değerlendirerek almış değil mi? Alanında başarılı insanlar. Ne bu ırkçılık! Almanyada Hollandada bir sürü Türk öğretim üyesi. Kaç arkadaşım böyle çalışıyor. Onlara s’ktir olun dediklerinde halk doğru mu davranmış oluyor? Ne bu sınırlılık? Dersiniz ki bizim ülkeye sadece okumayanlar geldi diğerleri avrupaya gitti. Şimdi sıkıntınız ne? Yok böyle tutarsızlık yok böyle mallık
28 Yorumla- +1 yıl
Sonuna kadar katılıyorum 👏🏻👏🏻👏🏻
Soran+1 yılGüncellemeyi oku halen ırkçılık sanıyorsunuz mevzuyu
- +1 yıl
@3ssude sınavsız mı? Bunların birçoğu Türkmen biliyor musun. Durumadan ders çalışıp sınava giren insanları biliyorum. Herkes bir değil. Adamları araştırmamışsın bile. Irk olarak değil kişi olarak ele al!
- +1 yıl
@soran ne kadar ırkçılık değil desen de yaklaşımın tam olarak bu. Bu yazı sana ve diğer yorumda bulunanlara. Ülkeye o kadar kişi alındı. Bu kişiler tabi ki topluma katılacak ülkenin bir parçası olacaklar. Süreç mecbur bu şekilde olacak. Ne bekliyorsunuz? Bizimle yalayacaklar ama hiçbir şekilde çalışmasınlar eğitime üretime katılmasınlar mı? Nedir lan düşünceniz
Soran+1 yılLaf anlatmaya çalışmayacağım artık anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz çünkü. Ya din kardeşi kisvesi altında destekliyorsunuz ya da gündemi yeteri kadar takip etmiyorsunuz ki halen ırkçılık diyebiliyorsunuz. Türkmen olmaları da farketmez bu arada
- +1 yıl
@3ssude boş yapmışsın. Ki misafir öğretim üyesi diyor. Araştırmacılar. Adamları araştırmamışsın bir kere olsun bakmamışsın yüksek ihtimalle öyle tanıdığın bile yok sınavsız emeksiz yaşadıklarını düşünüyorsun. S’ktir git şurdan
Ben o kadar uğraştım araştırma görevlisi olmak için hep referans olayı döndü. Şu tabloya bak, bende gideceğim bu ülkeden 🤧
31 Yorumla
Soran+1 yılÜzücü cidden
+1 yılOlumlu etkileri de var. Yetenekli bir kaç insan Türkiye ye beyin göçü yapmış gibi düşünün. Bu kötü bir şey değil. Yetenekleri varsa niye değerlendirilmesin...
18 Yorumla
Soran+1 yılTabi bir kaç taneye zaten lafım olamaz. Diğer ünilerde çok fazlaymış sorun orada sorun kesinlikle sayıları
- +1 yıl
O kadar insan göç etti. Eğitime olan girişimleri neden az olsun? Fazla olması normal. Az beynini çalıştır yav üç beş kişi göç etmedi sonuçta
- +1 yıl
Ben öğretim üyesi olan yukarıdaki kişilerden , Beyin göçünün öneminden bahsediyorum. Yorumu g**le mi okudun
- +1 yıl
@dicleronahi Sana yazsaydım seni etiketlerdim. Ki sen popon okumasaydın yazımın sana yönelik olmadığını anlardın. Soruyu sarana o cevabım a. mk
- +1 yıl
TM kes
- +1 yıl
😄.
Soran+1 yılBu kadar fazla olması normal değil
- +1 yıl
O kadar kişi alındı ülkeye, normal tabi ki. Onları da üretime katmamız gerekiyor, bizim gibi tüketiciler sonuçta. Her alanda.
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet çünkü bizim gençlerimiz, akademisyenlerimiz bunlardan daha yetersizdi. Oldu olacak dersleri de Arapça versinler, nasıl olsa millet alıştı iyice Arap kültürüne. Şurada şu tabloyu normal kardeşim diye savunabilenlere hayret ediyorum. Yarın öbür gün Arapça resmi dil olsun yine gıkınz çıkmaz. Rezilsiniz!
10 YorumlaYeni öğretim yılında büyük bir patlama olacak
13 Yorumla
Soran+1 yılAma mecaz değil 😂
Soran+1 yılCidden patlama olacağını mı düşünüyorsun olay sadece İTÜ değil bu arada
- Eğitim & Kariyer konusunda 401 cevap paylaştı.
+1 yılTarikatcılar her yeri ele geçirdi biri gitse biri geliyor kurtulamıyoruz birde yetmezmiş gibi yabancı tarikatcılar dadandı. Müslüman kul hakkı yemez müsluman merhametsizlik yapmaz bu kadro ne ya
10 Yorumla
+1 yılTipinden bağımsız olarak, ülkesinden bağımsız olarak yabancı öğrenci ve hoca konusunda büyük kısıtlamalar olması gerektiği kanaatindeyim.
Kendi insanımız eğitim alabilir, verebilir yabancı uyruklular yerine.
Önce kendi insanımız diyebilmeliyiz.10 Yorumla
+1 yıl2 yıllık makina mı 4 yıllık makine mühendisliği mi tam anlayamadım
11 Yorumla
Soran+1 yılBen de bilmiyorum
+1 yılKendi akademisyenimiz yoktu sanki. Mülteci olarak buraya bu kadar doluşmasalar gözüme batmazdı ama bu şekilde göze çok batıyor. Ayrıca gerçekten çok mu iyiler de bizim insanımızın önüne geçiyorlar?
10 Yorumla
+1 yılKendi insanımız dururken ve atama bekleyen o kadar da bi öğretim görevlisi adayı yazık ya şu hale bak üzülüyorum Türkiye Cumhuriyeti ne hallere geldi bunlara mı kaldı bize öğretmeleri uyusunlar koyunlar
10 Yorumlaİtü de çok daha kılığı, tipi bozuk ne olduğu belli olmayan torpille atanmış bir halt dan anlamayan kişilerle dolu
30 Yorumla
+1 yılBölüm olarak olmasa da üni olarak mezunu olduğum yerin böyle bişi yapması çok çirkin zaten her geçen sene daha da beter yapıyorlardı bu sefer bku çıkmış
10 Yorumla
+1 yıl- reis koltuğunu da onlara versin , bize ait olanı neden bi başkasına veriyor !!! Uyanmak için neyi bekliyorsunuz?
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılSanki ilahiyat fakültesi ülke kimin ellerine kaldı tiplere bak salatalık doğra ayy inanmıyorum
20 Yorumla
+1 yılBizde de İranlı bir karı vardı bi halt anlamıyordum dersinden. İğrenç bence konuşmayı bilmiyor bunlar nasıl ders versin. 🤮
20 YorumlaBaşarılı insanlarsa olabilir bizim zaten böyle eğitimli suriyelilere ihtiyacimiz var 10 cocuk yapip millete biçak cekene diil
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılUmarım bilgi ve ilimdir amaç. Hem öğrenci için hem de öğretmen için.
11 Yorumla
Soran+1 yılUmarım bir tanesinin cvsi iyimiş de diğerlerini bilmiyom
Sokakta görsem canlı bomba diye ihbar ederim ben bunları, kaç bin insan var hala atama bekleyen kimlere fırsat tanınıyor 🤦🏼♀️
10 YorumlaİTÜ de olmaz yani kaç yıllık köklü bir okul buna nasıl izin verirler okulun dinamikleriyle oynamaları çok yanlış
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYavaş yavaş işgal ediyorlar işte hepsi planın parçası, bugün misafir 10 yıl sonra dekan ve rektör olurlar itü'ye. Koyunlar uyumaya sevam etsin.
40 Yorumla
+1 yılTürkiye artık bitik durumda.. Araplar geldiğinden beri bitti bitti bitti.
20 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 537 cevap paylaştı.
+1 yılbi pako öğretim üyesi gelmemişti ülkeye tam oldu.
20 Yorumla Baya eğitimli arkadaşlara benziyorlar mayın döşeme keleş bakım onarım
20 YorumlaZuhahahahqhhq bedevi haydutlarina bedavadan yediriyoruz ülkeyi başka ne denir buna
20 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılEminim hakeden bizim çok insan vardır ama ikinci sınıf muamelesi görüyoruz.
20 Yorumla
+1 yılYakında yönetime de geçerler sessiz istilanın gerçeğini yavaş yavaş yaşamış oluruz
20 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 565 cevap paylaştı.
+1 yılİnsanları isimlerine, giyimlerine ve kültürlerine göre değerlendirmemek lazım. Ekşi Sözlük gibi lümpenlerin istila ettiği mecralarda çok oluyor bunlar.
03 Yorumla
Soran+1 yılMesele aslında o değil twda mühendisyen diye birisi paylaşmıştı daha kaç tane üninin kadrosunda var link atmak serbest mi bilmiyorum ama adamın ismi mühendisyen kısaca sorun çok fazla olmaları
- +1 yıl
Yani nasıl ki Türkiye'den Avrupa ülkelerine akademisyen gidiyorsa bu da böyledir.
Soran+1 yıl@muhendisyenn kişinin hesabı xper 3 olamadığım için linki atamıyorum
+1 yılSorumlusu recep boşuna Suriyelilere laf etmeyin sorumlusu receptir
11 Yorumla- +1 yıl
Gökten taş yağsa rte den bilceksiniz 🤦🏻♀️
+1 yılYa kimse bir sey demiyor ki sosyal medyadan soylenerek olmuyor iste
10 Yorumla
+1 yılYa herşeyi geçtim bunlar bu tiple olsa olsa ilahiyat mezunu olur
10 YorumlaVatandaşlarımızın öncelik sahibi olması gerekirdi...
10 YorumlaYıllardır söylene gelen bir istek var toplumda..
Avrupaya zekiler ve bilimadamları gidiyor, bize hep çapulcu geliyor deniyordu. İşte ülkemize beyin göçü olmuş. İstenen bu değil miydi?
10 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 601 cevap paylaştı. Bu öğretim üyelerinin bizimkilere ne öğretebileciğini düşünüyorum, düşünüyorum ama bulamıyorum
10 Yorumla
+1 yılHiçbir şey düşünmüyorum. Herkesin kendine özgü kıyafeti var. İnsanın dışına değil, düşüncelerine bakın bir zahmet.
12 Yorumla
Soran+1 yılMesele ırkı değil ülkemize bu kadar yerleşmeleri
- +1 yıl
Demek ki özgeçmişi çok iyi. İTÜ'nün kimseyi kara kaşı, kara gözü için alacak hâli yok.
Senin ülkene, öğrencilerine yararı var mı yok mu ona bakmalısın.
Bu ülkeye yazık. Kendi ülkemizde geldiğimiz noktaya bak.
10 Yorumla
+1 yılAkademik başarılarıma ve çalışmalarına bakmak lazım
10 YorumlaCahil halkın ferasetine güvenenlerden ne bekleyebilirsin?
10 Yorumla
+1 yılKendi ülkemizde biz mülteci olacağız heralde yakında. Allah belalarını versin.
10 Yorumlaİsimlere bak tiplere bak mülteci kampından mi atanmislar yavaşça ülkeyi istila ediolar resmen 🙄
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİnsnalar başka ülkelerde üniversitelere girebiliyor amerikada almanyada türkler var mesela değil mi bu doğal bir sey.
Ve eger bilim insanı oldugunuzu iddia ediyorsanız insanların görünüşüne bakmazsınız...113 Yorumla
Soran+1 yıl@muhendisyenn tw hesabına bak 3. seviye olmadığım için ilgili tweetin linkini bırakamıyorum
Soran+1 yılNe kadar fazla olduklarını görürsün
Cevap sahibi+1 yılSen o seviye ye geldin de seni almadılar mı
Soran+1 yılSen beni boş ver konunun benle ne alakası var? Bahsettiğim şey hakkında konuş konuşacaksan
Cevap sahibi+1 yılMisafir öğretim üyesi nedir ne şaetla olunur kimler olur hangi ülkelerde var ülkemizde kaç tane var bunların hepsini detaylı çalış sonra konusuruz
Cevap sahibi+1 yılYabancı ülkelerde kaç TC vatandaşı bu şekilde öğretim görevlisi olmuş onuda bak genel durumu bilelim sonra tartışalım
Soran+1 yılSen dediğim hesaba üşenip bakmamışsın ki halen yabancı ülkelerdeki tc vatandaşlarını kıyaslıyorsun bizim durumla. Sana şöyle izah edeyim bir yabancı üniversitede 20 tane tc öğretim üyesi mi var? Ayrıca neden bu kadar arap peştun vs var? Yurtdışındaki tüm yabancı üyeler türk mü?
Cevap sahibi+1 yılIrksal mı bütün mesele tüm yabancılara mı kastın var Sadece arap görünümlü olanlarla mı derdin
Cevap sahibi+1 yılBilimsel başarı gösteren kişinin ırkına mı takılacaksın fotoğraftaki adam ile alakalı İTÜ nün acaıklaması şudur
Doç. Dr. Aamir Hamid'in, Pakistan'ın başkenti İslamabad'da bulunan, dünya sıralamasında 378. sırada olan Quaid-i-Azam Üniversitesi mezunu ve öğretim üyesi olduğu belirtildi.
Açıklamada, misafir araştırmacı Hamid'in matematik, matematik mühendisliği, hesaplamalı akışkanlar dinamiği, akışkan yapı etkileşimi, nano maddeler, sayısal çözümleme ve birçok konu üzerine çalışmaları bulunduğuna, alanında çok iyi bir bilim insanı olduğuna dikkat çekildi.
Soran+1 yılİtalyanları severim mesela ama ülkemde eğer italyanca tabelalar olursa italyanlar kalkıp türk halkını kışkırtacak şeyler yaparsa sayıları bu kadar fazla olursa radikal dinci olursa zırt pırt çocuk doğururlarsa ve satıları ciddi bir seviyeye ulaşırsa işte o zaman onları sevmemeye ve istememeye başlarım umarım soruna yeterli bir cevap olmuştur
Soran+1 yılAralarında gerçekten ciddi başarılara imza atmış olan varsa alınabilir ona lafım yok onlar da toplasan kaç kişi edecek zaten ama geriye kalanların öyle aman aman bir vasfı yok bizimkilerden bir artısı yok yani
Cevap sahibi+1 yılBütün hepsini arastır bakalım kimler ne çalışmalar yapmış bizim kendi öğretim görevlilerimiz hep torpil... itü acıklamadında ayrıca ne demiş bak
Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından uygun bulunan 7 ABD, 6 İngiltere, 3 Almanya, 3 İtalya, 3 Rusya, 3 Yunanistan, 2 Kanada, 2 İran, 2 Azerbaycan, 2 Türkmenistan, 1 Çin, 1 Danimarka, 1 Güney Kore, 1 Güney Afrika, 1 Gürcistan, 1 Hindistan, 1 İspanya, 1 İsviçre, 1 Japonya, 1 Tunus, 1 Ukrayna, 1 Yemen toplam 45 yabancı uyruklu öğretim elemanımız bulunmaktadır.
Cevap sahibi+1 yılAyrıca bahse konu misafir öğretim üyeleri statü süreleri bitince gidecekler yani 1 ya da 2 sene ülkemizde bilimsel çalışma yapıp ülkelerine dönecekler
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞaka mı
Tr de adam kalmamıs mı
Ya şunların kılıklarından dahi irite oluyorum ben yaa
Bari başka bir üniversiteye atansalardı
Orası İtü bee20 Yorumla
+1 yılYok artık. Üniversitede bile varlar artık 😱😱😱😭😭
22 Yorumla
Soran+1 yılBu daha benim attığım @muhendisyenn tw hesabına bakarsan çok daha sıkıntı olduğunu görürsün 3. seviye olsam linki atarsım da 2yim daha
Soran+1 yıl*atardım
+1 yılFetö gitti baska bir örgüt devletin, ülkenin dört bir yanini sarmaya basladi bundan 10 yil sonra da bu örgüt devlete darbe girisiminde bulunacaktir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMillet niye ayaklanmıyor hadi herkes kendi zevkinin derdinde, Devlet niye müdahale etmiyor, hükumet zaten hain onu demiyorum, Kadim Türk Devleti neden hala müdahale etmiyor olacak iş değil şu tiplere bakın aşağılık sakallı pislikler
01 Yorumla
Soran+1 yılBen de çok bıktım artık görmekten hükümet değişip mültecileri daha barışçıl yönden gönderebilecek politikaya sahip bir parti seçilmesi lazım hem de acilen
Eğitim & Kariyer konusunda 566 cevap paylaştı. Afganistan toplamışlardır nede olsa din kardeşlerimiz (ironi)
10 Yorumlagüzel olmuş alanlarında uzman insanlar kıyafete bakarak yorum yapmayın mk embesil misiniz
20 Yorumla
+1 yılŞu tipleri bizim gibi insanlara tercih eden kafaları dikeyim
00 Yorumla
+1 yılBu ülkeyi her yönden yok etmeye ant içmiş kişiler tarafından yönetildiğimizi düşünüyorum.
00 Yorumla
+1 yılAkademik kariyerine ve makalelerin bakmak lazım
11 Yorumla
Soran+1 yılBir tanesinin iyimiş şimdi hakkını yememek lazım
Mubarek insalara benziorlar
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok mübarekler hem de
+1 yılMakinadan anlıyorlarsa sorun yok
12 Yorumla
Soran+1 yılBi tanesi gerçekten de anlıyormuş diğer ikisini bilmiyorum
- +1 yıl
O zaman bir kişi için sıkıntı yok.
+1 yılArap tarihi falan mı ne hocası bunlar?
12 Yorumla
Soran+1 yılMakine müh
Soran+1 yılKeşke arap tarihi olsa
+1 yılUlkede her sey siyasi oldugu icin bunlar da siyasi...
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılilahiyat fakultesine mi
21 Yorumla
Soran+1 yılMakina
- Eğitim & Kariyer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılHer üniversitede yabancı hoca var. Oxford, cambridge hardvard stanford mıt. Ama bizim cahil millet bilimden anlamadığı gibi faşizanlık yapiyor
19 Yorumla
Soran+1 yılAynen tek milletten bir sürü yabancı hoca var tek üniversitede. Sadece İTÜ değil bu arada başka birisi de görsel atmış daha sonra mühendisyen de başka ünileri gösterdi twitter da inceleyebilirsin 3. seviye olmadığımdan bağlantıyı atamıyorum
- +1 yıl
Bunların linkini atar misin okul sayfasında bulamadim
Soran+1 yılİTÜ olayı doğru bu arada hatta İTÜ açıklama yaptı xper seviyem link atmam için yetersiz 3. seviye olmadan atılmıyor. Google itü yazıp haberler tıklarsan açıklama çıkar. Twitter da ise @muhendisyenn yaz yanlış hatırlamıyorsam o tweeti sabitlemişti
- +1 yıl
tamam doğru olabilir bu normal bi şey zaten. Yapilan faşizanlık bilim düşmanlığı cehalet. Ben sadece geçmişlerine bakacagim
Soran+1 yılPeki bu kadar türk varken özellikle arapları ya da peştunları almak ne kadar doğru? sen cidden bu durumun Türkiye’yi bilimde ileri götüreceğeni mi düşünüyorsun? Farkındaysan bir iki kişi değil olay başka ünilerde de benzer şeyler var cidden ırkçılık mı sanıyorsunuz bunu
- +1 yıl
Adamın akademik kariyerine bağlı bu. Iyi eğitim almışsa tabiki bi türk ten daha iyi
Soran+1 yılTabi canım arapların peştunların hepsi bizimkilerden kat kat iyi ki şu an orta doğu ve pakistan gibi ülkeler sefa içinde yaşıyor ve dünyanın en gelişmiş ülkeleri (!)
- +1 yıl
Adam mit te okumuş olamaz mi mesela?
- +1 yıl
Bu arada adamlar " misafir araştırmaci" yani post doc oluyo sanirim. Adamlar burada akademisyen degik
Ne düşünücez kardeşim bırakın milleti sakalı ve giyinişi yüzünden yadırgamayı kimse senin şalvarlı kara lastikli deden hakkında yorum yapmıyor
13 Yorumla
Soran+1 yılHalen olayı sakal bıyık sanıyorsunuz diğer görüşlerde yaptığım yorumlara bakarsan anlarsın soruyu sor aktaki maksadı mı başka bir şey demeye gerek yok
Soran+1 yıl*sormaktaki
Ayyy şaka gibi tiplere gel
20 YorumlaNeyyy!!! Kendi Ülkemizde biz yabancı olduk cidden!
20 Yorumla- Devamını Gör (39)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat