Kızlar hastayım ailem beni istemiyor babam beni evden kovdu annemde beni istemiyor ne yapmalıyım?

Arkadaşlar 18 yaşındayım daha kılımanın kartında yatıyordum klıma vurdular vurdu vücuduma mahvetti bu 2 yıldır hastanelerde koşturuyorum bu yaz çok sıcak geldi bende 17 derecelik soğuktan sıcağa çıkıyordum 50 derecelik sıcağa tekrar eve gelip klimayı açıp derlıyken oturuyordum 17 ye koyuyordum derecesini klıma ve sıcaklık olunca öyle bi hastalandım ki ölüme kadar geldim son anda birazcık hayatım kurtuldu klımadan dolayı vücut kemiklerim uyuştu felç olmuştum bide kusuyordum sabaha kadar durmadan kusuyordum mademcıklerım şişti kalp şarpıntılarım oldu. Barsak ağrım sancım oldu kulak iltihabi oldu orta kulak iltihabi başıma hata birazcık beynıme kadar vurmuş boğazıma boynuma gözlerine hata vucut damarlarıma kadar vurmuş hem benim hissettiklerim yaşadıklarım hemde doktorların söylediğine göre bidr kalp krizi panik atak geçirmişim doktorların dediğine göre barsak enfeksiyonu barsaklarımda delikler açılmış bide idrar enfeksiyonu oldum memelerimde de top gibi ağrılı şeyler çıkmış doktorlar hala araştırıyorlar bu anlattıklarının hepsını bi anda yaşadığım halada yaşıyorum bide piskolojık oldu bende yatamıyorum ölürsem diye ams o birazcık düzeldi 10 kilo verdim 40 kiloyum şu an 1 hafta boyunca hiç yemek yemedim su bile içemedim hergüm acile gidip sabah antiboyik seromu akşam normal serum veriyorlardı sonra eve dönüyordum kendı saçımı yarayacak banyo yapamayacak hale geldım geçen gün annemın arkadaşı yıkadı beni bide bu sıcakta çalışıp bu ağrılarımla ter kokuyorum diye bu hasta halımle milet dedikodumu yapıyor ailende kızıyor bana git evi temizle git yıkan şunu yap bunu taşı bu hastalıklarımla annem mardinde biz izmirdeyiz annem hastalığımı duyunca Banane ben kimseye bakmam ölsün demiş babama bide bide bana kızıyor inşalah ölüp geberirsin diyor benim anneye muhtaç olduğum dönemde annem beni istemiyor ölmemi istiyor babam Allah var bana baktı alımı bağladı o bana bakıyordu oda beni çalıştırıyor çalışmak istemediğim zaman bana saydırıyor yanı çalıştırıyor derken sadece evde ev işleri falan bügündee yine bana patladı bi kendine bak bi kokuna bak dedi milet senin dedikodunu yapıyor niye evi toplamıyorum sonra bana dediki Mardine gittiğimizde annene bırakırım seni öldüğünde annenle seni göbek dedi ben artık yoruldum diyip ağladı ben seni mardşbdeki evime almam evime bile doymam dedi bana gelsen bile kapiyi sana açnam dedi arkadaşlar ortada kaldım napıcam napmam gerekiyor bana bi akıl verin

Kızlar hastayım ailem beni istemiyor babam beni evden kovdu annemde beni istemiyor ne yapmalıyım?