Ailesi sırf kürdüm diye beni istemiyor Ne yapmalıyım?

Adam açık açık uzak olması ve Kürt olması sorun dedi ben insan değil miyim yani bu kadar kırıcı konuşuyorlar sürekli sabrediyorum gidiyorlar oraya buraya 40.000-80.000-100.000 harcıyorlar tanışma yapılacak Ama adam paramız yok diyor.

Gerçekten bu o kadar kırıcı bir seviyeye geldi ki ailemi tabii ki çiğneyemem böyle insanlar için kim olursa olsun çiğneyemez zaten bir lafından biri de zoruma gidenlerden benim torunum Kürt mü olacak yoksa bizden mi olacak diyor ben yarın bir gün bunlara kin tutup çocuğumu göstermezsem haksız değil miyim?

Biz evleneceğiz birbirimizin yarın bir gün aileyiz yüzümüze bakacak yüzümüz kalmasın mı ben çok susup sabrediyorum içime atıyorum ailem duymasın diye ama o kadar paramparça oluyorum ki en başta yolun üstünde gideyim diyorum ama sevgilim bırakmıyor beni ailesini bırakacakmış beni bırakmayacakmış bu kadar da ne söylüyor Ne yapacağım arada kaldım bilmiyorum..

Güncellemeler
6 ay
Abide laflarından birisi olarak bir şey söylemiş burada bu kadar kız varken neden uzaktan neden o bir buçuk yıllık ilişkimiz bunların yüzünden mi bitsin?
Biz evlenmek istiyoruz hiçbir suçumuz yok tek günahım benim Kürt olmam mı Bir kere de insan olarak baksalar Ama işte insan değillermiş onu gördüm
Güncellemeler
6 ay
O kadar sabrediyorum ki en son ben bunların kalbini o kadar sağlam bir şekilde kıracağım ki muhattap olmamaya çalışıyorum sadece çünkü ben de çok kırılıyorum
Ailesi sırf kürdüm diye beni istemiyor Ne yapmalıyım?