Sevgilimin ailesi beni istemiyor ne yapmalıyım?

Erkek arkadaşım benden 2 yaş büyük aynı liseden mezunuz ama hiç denk gelmedik ve şimdi aynı üniversitede okuyoruz. 1 yıldır iyisiyle kötüsüyle beraberiz. Babası ailemi araştırmış ve beni istemiyorlar böyle bir aileyle akraba olmam demiş. Tek sorun amcam yani.. Onunla da bayramdan bayrama görüşüyoruz. En başında da zaten paramedik bölümünü okuyorum diye pek ısınmamıştı yeri yurdu belli değil ambulansın içinde oradan oraya gidip duracak hırlısı hırsızı dengesizi denk gelip duracak ağır vakaya gidecek psikolojisi etkilenecek bu kızın gece nöbeti olacak çocuklarınıza kim bakacak demiş. Biz de birbirimizi çok seviyoruz yarın ailesi gelse istese babam gönlüm var diye tamam der onaylar ama onun ailesi bize engel oluyor.. İki yol var ya severek ayrılıcaz ve birbirimizi ömür boyu severek ölücez ya da ben amerikaya gidip orada paramızı kazanıp her şeyi kurup seni de yanıma alıcam kaçırıcam uzaklaşıcaz hepsinden diyor. Yoksa beni başka biriyle evlendirecekler dedi orada benim kalbim yerinden açık açık sökülüp alındı sanki.. hep filmlerde görürdüm sevdiğini alamaz uzaktan izlerdi ben bunu yaşamak istemiyorum birbirimizi çok seviyoruz ne yapabilirim nolur yardım edin... Ondan ayrı kalmak istemiyorum.
Sevgilimin ailesi beni istemiyor ne yapmalıyım?