Travmamı anlatıcam?

Lise son sınıfa geçerken yazın yaşadım bu olayı. 11. Sınıfta bir çocuğu sevdim o da bana gitgelli bir ilişki yaşattı bir ayrıldık bir çıktık yani hep diken üstündeydim. Sonunda ayrıldık ama onu çok seviyordum unutamadım. Yazın bana mesaj attı özür diledi değiştiğini beni mutlu edeceğini söyledi ama öyle olmadı. O kadar acı çektirmiş ki bana travma olmuş. Onunla konuşmaya bir başladım vücudum alarm verdi elim ayağın titredi tansiyonum düştü uyuyamadım zaten vücudum beni zıplatıyordu irkiliyordum sebepsiz yere. İştahım falan kaçtı çok kötü oldum ve ayrıldım ondan. Ayrıldım ama bana hastalık kaldı. Ben o gece uyuyamayıp uykularımdan irkilerek kalktığımı öyle yaşamışım ki anksiyete hastası oldum şimdi korkuyorum bu durumdan. Kimseyle ilişki yaşayamıyorum. Öyle diken üstündeydim ki kalbim ağzımda atardı. Hala bir şey olursa kalbimin alev gibi yandığını hissediyorum. Ve kimseyle konuşamıyorum. Kimseyi sevemiyorum aşık olmaktan çok korkuyorum. Çünkü bundan sonra yine aşık oldum çocukla bir konuştum aynı şeyleri yaşattı vücudum bana. Ben ne yapıcam arkadaşlar lisedeki olayın üstünden 6 yıl geçti ve ilaç kullanmama rağmen hala iyileşmedim. 23 yaşındayım yaşıtlarım evlendi ben hala birini sevemiyorum canım çok yanıyor evlenemeyeceğimi biliyorum

Travmamı anlatıcam?