Benim hikayem acimi?

13 yaşimda ailem okuldan çikardi ve okumama izin vermedi evden dişariya çikmagada izin vermediler sürekli ev temizleyordum ve 15 yaşimda beni 25 yaşli erkekle nişanladilar ben dayanamayip nişani attim ve beni yeniden bir başkasina nişanladilar sonra o nişanlim bana kizlarla konuşmalarini skrin edip atiyordu aldatiyordu sonra kendisi beni terk etti 17 yaşimda 2 defa nişan atmiş bir kiz oldum çok kötü psikolojim bozuldu babam sürekli beni aşagiliyordu bana git kendini öldür intihar et diye sürekli üzerime yürüyordu bazen dövüyordu ve bu olaylarin üzerinden 2 yil geçti babam araba kazasi geçirip bi bacagini yitirdi ve eski nişanlim bana geri döndü ve evde bana evlen evlen diye zorluyolardi yaşim daha 19 du ama sürekli evde kaldin hiçkimse almaz seni 2 defa nişan attin falan diye diye bende bende eski nişanlimla kendi rizamıa evlendim ama onu sevmiyordum ama boşandim çünkü uyuşturucu bagimlisiymiş ve ben uzun süredir psikolojim yerinde degil psikoloji destek aldim sizce yaşadiklarim agirmi?
Benim hikayem acimi?