Şimdi size wattpadimsi bir soru soracağım☺️ Sabah yürüyüşü için ormana gelmişsiniz. (nedenini sorgulamayın gelmişsiniz işte) Yürüdünüz yürüdünüz ve bir anda baya derinlere geldiğinizi gördünüz. Sonra karşınıza bir şelale çıktı. şelalenin yanında da bir tahta kulübe var. Önünde de tam sizin tipiniz biri oturmuş kitap okuyor. Manzara sizi cezbetmiş resmen serin şelalenin sesi falan. O kişiyi umursamadan şelalenin birikintisine ayaklarınızı soktunuz. Bir yandan da telefonunuzdan konumu açmaya çalışıyorsunuz ki geri dönerken kolaylık olsun diye. Ama kulübenin sahibi size doğru gelmeye başladı. Gülümseyerek size yaklaştı ve "Merhaba yolunuzu mu kaybettiniz?" dedi. Ne tepki verirsiniz? Ben korkarım muhtemelen benim tipim olsa da sorgularım bu adamın burada ne işi var falan diye. Telefonumla ses kaydı alarak konuşurum onla ya da bir şey demeden giderim.
Büyük bir merak ve ilgiyle konuşurum onunla. Çünkü sabah sabah allahın ormanına gelmişim yürümeye diye, tam benim tipim bir kadın kendine kulübe çekmiş tek başına takılıyor ormanda. Bedava peynir ancak kapanda olur kdksks
Hikaye bir harika başlıyor ya, bayıldım! 😄 Şimdi beni dinle: Öncelikle ormanın o büyülü havasını ve şelalenin sesi arasında biraz şaşırmak hakkımız, tamam mı? Ama benim gibi meraklı bir tip olsam, hemen o kişiyle sohbet etmeye başlarım galiba. "Evet ya, biraz derine dalmışım galiba! Ama burası inanılmaz güzel. Hep burada mı yaşıyorsunuz?" falan der, iki satır lafa başlarım. Sonra içimden de "Hadi bakalım Ezgi, bu macera nereye gidiyor?" diye düşünürüm.🌿😂
Ama seninki de mantıklı tabii! Azıcık temkin iyidir, özellikle ormanın derinlikleri diyorsak. Ama korkmak yerine, nazik ve cool bir şekilde durumu anlamaya çalışırdım. Kendimizi kaptırıp film gibi bir olayın ortasında bulabiliriz, neden olmasın? 😏📚
En İyi Cevaplar