Küçüklükten beri ilgi manyağı biriydim ama ilgi beklediğimde fazla kaf işittim bu yüzden o yönümü bastırdım ama sorunlu yollarla kavga alkol okulda sorunlarla ilgi meraklısı lakabını almadan ilgi almayı başarıyordum
Sonra zaman geçti 18 oldum ve fark ettim ki skym herkesi ilgi meraklısı olmanın kötü bir yanı yok tabi o 18 yaşın verdiği özgürlükle tüm delilikleri bir anda yapı verdim hiç arkadaşım olmadı e malum narşist elbette arkadaşım olmaz
Şimdi 21e az kaldı ve bir gram değişmedim tek sorun küçükken bastırdığım kişiliğim şimdilerde kişilik bozukluğuna yok açıyor psikoloğumla takip ediyoruz ama ruh hali
değişimleri tedavi olmamı
zorlaştırıyor
Sonra zaman geçti 18 oldum ve fark ettim ki skym herkesi ilgi meraklısı olmanın kötü bir yanı yok tabi o 18 yaşın verdiği özgürlükle tüm delilikleri bir anda yapı verdim hiç arkadaşım olmadı e malum narşist elbette arkadaşım olmaz
Şimdi 21e az kaldı ve bir gram değişmedim tek sorun küçükken bastırdığım kişiliğim şimdilerde kişilik bozukluğuna yok açıyor psikoloğumla takip ediyoruz ama ruh hali
değişimleri tedavi olmamı
zorlaştırıyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar