Benim hikayemi kendiniz olarak görün bakalim böyle olsa ne yaparsınız?

Mesela bi hayatınız var 15 yaşında orta okul son okuldan cikartiliyorsunuz o an eve hapsediliyorsunuz arkadaşlarla çıkmak yok oluyor arada bisi almaya çıkılır oda on dk tek sonra 16 yaşında sızı istemeler başlıyor sonra yeni bi eve tasiniyorsunuz alışma süreci falan sonra 18yasinda istegramda arkadaşınız sizi biriyle tanıştırıyor takilirim ztn çıkamıyorum diyorsunuz alisiyorsunuz bi ay olmadan ailenizle yakalaniyorsunuz tlfn elden gidiyor tvden istegrama giriyorsunuz bi ay sonra anneanneniz vefat ediyor köye gidiyorsunuz tam bi ay kaliyorsunuz hiç bi şekilde sevgilinize yazamiyorsunuz bi ayda sadece iki kere oda anneniz gittiginde annenizin tlfnu alıp arayabildiniz oda etrafa bakarak hiç kimse yardım etmiyor size ve en fazla üç dk konuşuyorsunuz sonra eve geliyorsunuz yine tvden girme falan sonra buluşalım diyorsunuz cocuk üç saat yol geliyor sizin icin ama tam cikicaksiniz eve misafir geliyor izin vermiyorlar cikmaniza çocuk diyor balkondan bakarim gelene kadar misafir gidiyor annenizde o an cikiyor çocuğu kapının önüne aliyorsunuz sadece sariliyorsunuz o sirada ses duyuyorsunuz anneniz geliyor ilk deneyim acemilik iste cocuk asagi iniyor saklamak akla gelmiyor annenizle karsilasiyorlar anneniz anliyor ve bi daha sizi tek disari birakmiyor düşünün arkadas yok ortam yok ise çalışmaya gitme yok sevgiliyle bulusma yok sadece arada halaniza teyzenize akrabalara annenizle gidiyorsunuz o da annenizin gözü üstünüzde öyle öyle dört sene ilişkiniz oluyor bu çocuk sizi bekliyor birakmiyor seviyor ve ciddi düşünüyorsunuz bu sene aileler istemiyor benim annem çocuğu gördü diye hyr diyor onun ailesi de illa kuzen olucak diyor ama sevgiliniz ailesine sizi istediğini ve evlenmeyecegini söylüyor yinede hyr diyorlar iki ailede sevgilinize kacalim diyorsunuz olmaz bizi öldürürler ben aşiretim sana bunu yapamam diyor ve diyor ki en son askerligi yaptıktan sonra seninle yapalim aileme yaptik deriz kız hamile deriz duyulmasin diye illa evlendirirler diyor böyle bi hayatınız olsa siz ne yaparsınız ne olurdu sizde

Benim hikayemi kendiniz olarak görün bakalim böyle olsa ne yaparsınız?