Bu hikâyede benim hatam var mı?

Biraz uzun olacak ama okuyup değerlendiren olursa mutlu olurum:) uzak mesafede olan biriyle Instagramdan tanıştık ve sevgili olduk. 6 ay sürdü. Ama son aylarında iliskimizin sevgilim kanser oldu... beyin kanseri hicbir se ye benzemiyor ayrıca. Yüzyüze hiç görüşemedik. Ikimizin de ilk iliskisiydi. İlk ameliyatını oldu iletişim kurdum ve konuştum. Sonra ikinci ameliyat... Sonra ona bir süre ulaşamadım. Konuşmak istemiyormuş meğer. Bense nasıl olduğunu merak ediyorum tabi. Neyse işte parca parca ulaşıp iletişim kurdum yine. Ama bir süre sonra bu rahatsızlığından dolayı bambaşka biri oldu. Ve beni sevgili olara istemediğini söyledi. Kendine zarar vermeyi dahi bahsetti. Neyse ben baktım karşımdaki sevgilimden bambaşka biri... acı gerçek. Beyin kanseri böyle bisey. Ve dedim ki ne seni üzerim ne de kendimi ve iletişimi kestim. Çünkü ben de yıpranmıştım. Neyse aradan haftalar geçti. Bu kendinden küçük biriyle suni bir ilişki yaşamış... sinirlenip yazdığımda öylesine bisey dedi. Öylesine? Ayrıca sevgili olduğu çocuk benle olan mesajlarını bile okumuş... Ve yine o çocuğun arkadaşı bu kızı dolandırmış parasını altınını bozdurtup iş için diyerek... Ben bunları baya baya sonra konuşunca öğrendim tabi. Iyilesmenin son evrelerinde bana yazdı ve birlikte olmak istedi. Ama bu yaptıkları bana çok ağır gelmişti ve üstelik hep sessiz kalıyordu ya da konuşmaktan kaçıyordu... Allah biliyo tekrar olur mu bizden diye dahi düşündüm. Ben de başka bi kızla konuşuyordum öylesine son evrede ve o bana yazıp seviyorsan onu aradan çekileyim, seni seviyorum vs ler demeler. Ama bir türlü olmadı ikimiz de o eski insanlar değildik. Instahram dan arada yazisiyorduk ve ben yazmıyordum genelde. Sonra 3.4 gün yine konuşmadık bi baktım sonra hesabı dondurup kaybolmuş. Ve bu ilk yapısı değildi ama en uzun kayboluşu oldu. Instagramımım kullanıcı adını felan da değiştim ve kafamda da hiç olmayacağını anladim. Onun bazı hataları vardı ve hastaydı tamam ama hataları oldu. Benim hatam peki sizce?
Bu hikâyede benim hatam var mı?