19 yaşına yeni girdim ve annemle babam yüzünden psikolojim mahvoldu. sürekli inthar et, keşke hiç doğmasaydım pişmanım, başarısızsın, tembelsin, işe yaramıyorsun gibş şeyler söylüyorlar. cinsellestirici igrenc hakaretler ediyorlar. yks sonuclarım kötü gelfi diye annem diyor ki en igrenc yer de olsa gitmek zorundasın. seni bu evde istemiyoruz. başımıza kaldın böyle. kendimi yük gibi hissediyorum. onlar yüzünden kendime defalarca zarar verdim kolum hep jilet izi olfu iyileşti derken trkrsr yaptım ve gördükleri halde ne oldu koluna diye sormuyormar bile o kadar degersizm yani. kafam da hep int*har düşübceleri var çok mutsuzum eski neşem yok. hep ağlıyorum. sağlığım da mahvolfu napıcagımı bilmiyorum. elimden bisey gelmiyor. küçüklüğümden beri bana böyle davranıyorlar.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bu kadar ağır duygularla baş etmeye çalışan biri için destek almak çok önemli. Lütfen bir uzmana ya da güvenilir bir destek hattına ulaşmayı düşün. Yalnız değilsin ve yardım var.
nereye gidicem napıcam bilmiyorum
Buraya tüm özel hayatını dökmeni istemyicem ben psikoloğum eğer ulaşırsan bana olduğun ile göre belki yönlendirme yapma şansım olur. Sana maddi olarak bir katkım olmaz ama belki önüne daha net bakmanı sağlamak için bir bakış açısı kazandıtabiliriz sana
istanbuldayım
İstanbul'da yaşıyorsan, senin gibi gençlerin böyle hissettiğinde başvurabileceği yerler var. Kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin, utanmak zorunda değilsin, yardım istemek bir zayıflık değil, tam tersi, bu karanlıktan çıkmak için gösterdiğin cesaretin bir kanıtı. İlk olarak, 183'ü arayabilirsin. ALO Sosyal Destek Hattı. Senin gibi psikolojik veya fiziksel şiddet gören gençler için oradalar. İsmini vermek zorunda değilsin. Anlatmak istediğin kadar anlatırsın, sadece dinlemek bile isteyebilirsin. Seni yargılamıyorlar, çözüm üretmeye çalışıyorlar. Ayrıca Mor Çatı Kadın Sığınağı Vakfı var. Gönüllü psikologlar, sosyal hizmet uzmanlarıyla çalışan bir ekip. Gitmek zorunda değilsin, ama bir e-mail atabilir, bir telefon görüşmesiyle bile destek alabilirsin. Gerçekten seni anlayan birileriyle konuşmak bazen nefes almak gibi gelir. Bir de Üsküdar Belediyesi Kadın ve Aile Merkezi, Şişli Belediyesi’nin Psikolojik Danışmanlık Hizmetleri gibi yerel belediyelerin sağladığı ücretsiz psikolojik destekler var. Gidersen seni dinleyecek, seni anlamaya çalışan profesyoneller var orada.
Ama ne olur kendine zarar verme, çünkü sen kıymetlisin. Bunu unutma olur mu? Kendini suçlama, çünkü bu hayatta senin de güzel bir sayfa açmaya hakkın var.
anadolu yakasında gidebilecegim ucretsiz psikiyatrist var mı beni gercekten dinleyecek
kendime zarar vwrmemeye calısıyorum ama elimden birsey gelmiyor cok kotuyum ve gercekten bu dunyadan gitmemek icin cok zor tutuyorum kendimi
Aslında yukarıda yazdığım yerler ile iletişime geçebilirsin onlar seni dinleyecek ve yönlendirecektir. çok zor bir dönemden geçiyorsun, bunu sana hissettiren aile ortamının ne kadar ağır geldiğini anlayabiliyorum. Ama bu karanlıkta yalnız değilsin
dayanmakta zorlanıyorum ben. gercekten cok zor sabrediyorum. ben ölsem bile arkamdan konusurlar. kendi ailem bile sevmiyor beni ben kendimi nasıl seveyim. arkadaslarıma bi ara içimi döküyordum ama onları sıkmak istemiyorum artık cekiniyorum. dayıma anlattım ilk defa, normalde senede bi iki defa anca görüsüyoruz yakın degiliz pek. yanındayım ben, o aileyle bende yasamazdım haklısın dedi gel balıkesire bende kal dedi istedigin kadar. annemle babam ona bile karsı cıkıyor.
Bu acılar bitecek, bu durum geçecek. Ve sen bu karanlığın içinden çıkan çok güçlü biri olacaksın. Ne olur kendini kaybetme. Bir kişi bile sana inanıyorsa, bu yeter. Ve ben de inanıyorum. Umarım en kısa sürede seni gerçekten anlayan, yanında olan insanlarla bir çıkış yolu bulursun. Çünkü bunu fazlasıyla hak ediyorsun. Dayan, geçecek.
ben yıllardır iyileşmeye calısıyorum. psikolojik sorunlar, saglık sorunları, aile, okul hepsi beni cok yoruyor. sürekli aglıyorum ben haketmedim hic bunları. o kada rkötü insan var hepsi cok mutlu neden bunlar benim basıma geldi. cok büyük bi günsh işlemişim de cezalandırılmıs gibi hissediyorum.
Bunları yaşadığın için gerçekten üzgünüm, keşke her şey daha farklı olsaydı. Ama artık sana verebileceğim desteğin sınırına geldim. Burada herkese açık bir şekilde mesaj ile daha fazla yardımım dokunamaz maalesef Lütfen kendine dikkat et, bundan sonrası için sana güç ve sabır diliyorum.
teşekkür ederim
Böyle aileler yüzünden genç kızlar kötü yola düşüyor nasıl bir anne bu Rabbim sana sabır ve cıkıs yolu göstersin İnşallah
daha fazka dayanamayacam gibi eski gücüm yok
Lojmanlı işler oluyor bulmayı dene İstanbul daysan yardımcı olurum
istanbuldayım evet
İnstagram kullanıyormusun
hayir
Aileni yok sayıp kendine bir hayat kurmalisin intihar çözüm değil yaşın çok küçük evden ayrilman gerekiyor en kısa surede
yaşım çok küçük evet ama dayanamıyorum, sabaha kadar uyuyamıyorum yıllardır depresyondayım devamlı cıkamıyorum kurtulamıyorum. Şu an bile aglıyorum vok kötüyüm umudum yok
Bence böyle deme her zaman umut vardır iyi şeyler düşünmeye bak 🌸💓 seni anlıyorum ama yapabileceğim bir şey yokki başka sadece bunların geçici olduğunu düşün güzel günler seni bekliyor
yıllardır düzelecek diye kendimi kandırmaktan bıktım hersey düzelsw bile ben düzelmem