Yahu bir kaç gün önce gece çok stres yaptım ablam rahatsız diye sonra böyle bir sorunlar çıkmaya başladı önceden 3-4 de dalardım öğlene kadar uyurdum şu an 5 e kadar dalmaya çalışıyorum dalamadıkça uykuya daha da takıyorum uyuyorum 30 dakika sonra uyanıp duruyorum sonra gündüz de halsiz oluyorum başım catlıyor gündüz uyusam gece uyuyamicam nasıl çözülecek bu anlamadım gece oldu mu da korkuyorum artık uyuyamıyorum diye şartlamışım kendimi olmuyor her gece aynı muhabbet daral geldi ya
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yaş kaç ki bu kadar stresli bir yaşantıya bıraktın kendini psikolojik
21 de stresten midir nedir 5 gündür böyle uyuyamadıkca takıyorum taktıkça daha da devam edşyor ve gündüzleri ölü gibiyim
Stresten en son ne zaman uyudun
Nasıl yani
Uyuyup uyanıyorsun ya sürekli ne zaman uyudun en son bugün ve kaçta uyandın örneğin sabah 6 ta uyandın 7 de uyudun tekrar 10 da uyanıp kalktın gibi
En son 5 gibi uyudum 7 de tekrar kalktım sonra 10 da tekrar uyandım böyle oldu
Yataktan çıktın mı 7 de mesela
Hayır çıkmıyorum da böyle stres yapıyorum o an yine uyandım 3 saatlik uyku ile gün içinde ne yapcam tekrar uyumam lazım böyle zorluyorum kendimi zaten uyuyup uyanınca bile anlamıyorum uyudum mu ben oluyorum tuhaf oldum bir kaç gündür ya baş ağrısı da cabası
Uyanınca telefonu alıp sosyal medyada mı takılıyorsun peki
Evet mesaj falan yazıyorum sıkıntıdan
Sosyal medyadan da uyuyamıyor olabilirsin regli düzensizliği vb sorunlar var mı peki
Yok ondan değil de bende anksiyete bozukluğu var bu sebepten olabilir
Bu her şeyini etkiler Regli dahil ilaç kullanıyor musun
Hayır
Doktora gittin mi peki
Gittim de niye bu kadar soru soruyorsun
Sorununa yardımcı olmak için neyse sormayacağım ki çözmeyelim sorunlarını insanlar çok garip olmaya başladı derdine ortak olmak istedim hepsi buydu oysaki
Kötü bir şey söylemedim ki sana sadece merak ettim sonucunda bana çözüm olacak bir şey mi söyliceksim acaba diye neyse kusura bakma
Söyleyeceklerim o yünde idi meraklıyımda genel olarak tabi her şeyi yoruma yazamıyorum ama sorunların var bir olay seni daha çok strese yönlendirmiş
Aslında gizli olmasanız çok sorum olacak çözüm için
Uyumaya çalışmayı bırak, sadece gevşe ve dinlenmeye odaklan; bedenin zamanı gelince uykuya geçecektir.
Elimde değil umarım çözerim bir kaç güne
Kafana bir şeyler takıldıkça uyuyamazsın.
Önceden başka şeyleri takıyordum şimdi uyumayı takıyorum bu sebeple de uyuyamıyorum her gece uyuyamicam bugünde dediğim için daha da zor oluyor uykuya nasıl dalıyorduk falan oluyorum artık
Biliyorum demesi kolay ama takma kafana. Geçer gider.
Hep böyle kalmaz umarım gündüzleri baş ağrısı halsizlikten bir şey yapamaz oldum
Yok kalmaz rahat ol. Azıcık kafa dağıtmak iyi gelir, hoşuna giden şeylere odaklan. :)
Teşekkür ederim denicem
Rica ederim
Sıkıntı stres ne uyku bırakır ne huzur.
Evet doğru Melatonin diye bir şey aldım o da etkilemedi tuhaf bir şekilde
Onlar hikaye zihnini boşaltmaya çalış, stresten uzak durmaya çalış
Deneyeceğim ama kolay olmuyor
Bu hayatta hiç bir şey kolay değil ki
O da doğru her şey zor psikolojik durumlar çok zor hele
maalesef zor ki ne zor
Uyku hapı al
Ona da bağlı olmaktan korkuyorum
Magnezyum sitrat kullanabilirsin bir de zma
Melatonin kullan
Aldım bir markanın ama bir kez kullandım pek etki etmedi bilmiyorum o gün
Hmm aslinda etkilidir. Pasiflora da sakinleştirici aslinda ama melatonin etkilidir etmediyse o etmez. En iyisi bir doktora görün.
Acaba tekte etki etmiyor mu bugün tekrar mı atsam bilemedim
Tablet mi aldın kac mg
Ilko diye bir marka eczacı verdi 3 mg ama bir kere denedim gene 4-5 e kadar kaldım yani etkilemedi
Yani onların sivi formu var daha etkili. Ama onun da az cok etki etmesi gerekirdi.
Siz kullandınız mı daha önce
Evet cok kez kullandim. Uyku problemim yok. Cok az alsam bile 1 saat sonra acayip uykum gelirdi
Düzenli kullanmaksa gerekiyormuş sanırım tek de bazen etki etmiyormuş hangi marka kullandınız
Bir cok markayı denedim turkiyey satışları olmayabilir. Axelon var o etkili
Markayla mı alakalı acaba ya da belki de bana tekte etkilemedi bugün tekrar denerim
Markayla ilgili olduğunu pek sanmıyorum. Tek Etken maddeli urun zaten. Ic tekrar
Bugün tekrar deneyeceğim bakalım