Tipik bir dehb hastasıyım, yardım edin nolur?

Tipik dehb hastasıyım küçüklükten beridir bu illetle uğraşıyorum. Terapi ve ilaçlar kullandım hala da kullanıyorum , terapiyede başlıyorum yakında.19 yaşında genç bir erkeğim ve hala kensimi tanımayan bir haldeyim, ne yapmak istediğimi bilmiyorum. İlgi alanlarım sürekli değişiyor, aşıeı hızlı dikkatim dağılıyor ve farklı bir konuya geçiyorum, bir konuya focus olmuyorum, sürekli lafa atlıyorum, kendimi yalnızlaştırıyorum, ayrıca yataktan bile kalkamıyorum (istesem bile beni sanki yatak inatla geri çekiyor) , ve tüm bunların üzerine hayatımdaki dolaylı yoldan alakalı ve dolaylı yoldan işime yarayacak konulara (yani ilgimi çeken herhangi bri şey de olur) muhteşem focus oluyorum sanki bir araştırmacı gibi, asıl yapmam gerekenleri asla yapamıyorum. Ayrıca buna okb ve kaygı bozukluğuda eklendi. Okbmin bir kısmı tedavi edildi ama kaygı bozukluğum devam ediyor ve gerçekten ciddi bir şekilde ikisinin birden olması sanki birbirini tetikliyor. Hazırlık sınavım var ve geçemezsem benim için çok iyi şeyler olmayacak. Bu rahatsızlığı yaşayan ya da bilgisi olan kişilere sorum şu bir dehb rahatsızlığı olan gence ne tavsiye edersiniz biri bunu nasıl yönetebilir ve başarılı, mutlu bir hayat yaşayabilir?(psikolog olan ve ya psikoloji okuyan ve ya bu konuda iyi bilgisi olan varsa özellikle aşırı mutlu olurum)

Tipik bir dehb hastasıyım, yardım edin nolur?