Hipokondriyazis hastalığım var lütfen yardım edin?

Evet arkadaşlar bundan 3 4gun önceye kadar hiç bir problemim yoktu sonra basım agrisiyla birlikte googleye girdim ve 5dakika gezdikten sonra kendimde kanser olduğundan şüphelenmeye basladim ve tüm günümü bunu düşünürek geçirdim aklıma sürekli kötü düşünceler geldi ve ertesi gün çok şiddetli bir bas agrisiyla uyudum ve uyandığımda kulağımın tragus bölgesinde hafif bi şişlik gördüm sivilce gibi bi şişlik ama ben onu googlede arattım ve iyice google tuzağına düştüm defalarca aileme bu konu hakkında sordum ve ucu çıkmamış sivilce geçer dediler ve tabii ki ben durur muyum bunu araştırdım ve kulaktaki kitle olacağından şüphelendim ve iyice delirmeye başladım kendimi ya kanser olursam diye düşüne düşüne yiyip bitirdim ve git gide agirlastim ve aynı günün gecesi yemek yerken çok fena mide bulantısı yaşadım resmen ağzıma 1lokma koyar koymaz öğürme isteği geldi ve 2gundur böyle sürekli aklıma kötü dusunceler getiriyorum geceler uyuyamıyorum kalp çarpıntısı var karnım ağrıyor ve elim ayağım buz gibi oluyor halsizlik var sürekli uyku hali sürekli nabzimi ve kilomu olcuyorum buda iyice beni bağımlı ve ona inandirarak dahada kotulesmemi sağlıyor aileme sürekli o böyle oldu düzelir mi diye soruyorum evet deselerde rahatlamiyorum ve bundan 1saat önce youtubede karın agrisi ishal ve iştahsızlık belirtileri arattım ve mide kanseri ola bilecegime dair videolar cikti ve o an kalbim çok kötü hizlandi ve ağız kuruluğu yaşıyorum neredeyse gezemez hale geldim göğüs bölgemde sıkışma hissediyorum bu düşüncelerden nasıl kurtula bilirim. Bugün youtubede gezinirken kendinde hastalık arama diye bir şeyle karşılaştım ve ordaki yorumlarda insanlarla aynı problemleri çekiyorum sizce bunu aileme söyleyip psikolojik destek almalı mıyım?

Güncellemeler
1 yıl
Ve arkadaşlar bununla birlikte ara sıra hafif ateş halsizlik var
Hipokondriyazis hastalığım var lütfen yardım edin?