Merhaba, şu anki kilom 75 ve yapacağım diyet şu şekilde olacak:
Sabah hindiba kahvesi içeceğim, ardından kahvaltı olarak yoğurt ve salatalık tüketeceğim. Daha sonra 1.5–2 saat spor yapacağım. Spor sonrasında 1 bardak ayran içeceğim. Akşam yemeğinde ise sadece az porsiyonlu (2 veya 3 yemek kaşığı) sebze yemeği yiyeceğim. Yemeğe uygun olursa yanında yoğurt veya ayran tercih edeceğim. Günlük 3 litreden fazla su içeceğim ve içtiğim bir şişe su limonlu olacak. Asla abur cubur veya hamur işi şeyler tüketmeyeceğim. Bu diyete 1 hafta boyunca eksiksiz uyacağım. İnternette bu şekilde yapılan diyetin 1 haftada 5 kilo verdirdiği söyleniyor. Ben buna pek inanmıyorum ama en azından bu diyetle 1 haftada 1–2 kilo vereceğime inanıyorum. Bilmiyorum… Yarından itibaren bu haltı yemiş olacağım (maalesef) ve kendimi bozmayacağım. Eğer işe yararsa, 10 kilo verene kadar bu diyete devam edeceğim. ARKADAŞIMLA BİRBİRİMİZE OLAN SÖZÜMÜZ.
Her neyse boş yaptım sadece paylaşmak istedim işte.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Normal diyet yapsan verirsin zaten ne gerek böyle şeylerle uğraşmay
zaten normal diyetle verdim ama olmuyor devamı gelmiyor bir türlü kilitlendim kaldım sanki veremiyorum ne yapsam da o yüzden kendimi biraz zorlamak istedim :(
Anladım ama bu tarz diyetlerde hızlı verir hızlı alırsın ayrıca 1 ay devam ettirmen de sağlıksız olur
işe yararsa devam ettiririm yaramazsa normal diyet yaparim zaten tesekkurler
Arkadaşın çok cahilmiş.
niden
Valla uzun uzun yazacak vaktim yok ama şunu bilsen yeter; herkese aynı beslenme programı uygulanmaz, herkesin metabolizması kendine özgüdür ve 45 dakikadan fazla sporu dünya şampiyonu vücutçular bile yapmaz.
Ağır bir spor yapmayacağım abi kaldı ki salonda ki hocalarımın verdiği liste bile 1 saatten fazla şekilde oluyor o listeye uyarak spor yapacağım ben kafama göre değil ki diyet saçma olabilir evet ama ne bileyim denemekten zarar gelmez diye düşünmüştüm
Hoca sandığınız veletler zaten çok cahil biliyorum 😄Yani % 99'u öyle. Onları dinlemek yerine kafana göre bile yapsan daha az zarar görürsün. Uzun yıllar hocalık yaptım ve öğrencilerim arasında Türkiye şampiyonu ve milli sporcular da oldu.
Saçmalık.
niden
beslenme ve spor kişiye göre değişir.1,5 -2 saat spor çok fazla zaten
spor programım spora gittiğim salonda ki hocalarım tarafından veriliyor ve her hareket hesaplandığında bile zaten 1 saatten fazla sürüyor yani kafama göre yapmayacağım listeye göre yapacağım
😄tmm
Keşke zayıflamasan
Yanlış bu
niden
Abisi önce kan ver tahlil yapsınlar sonuç temiz ise basit ve listeye gerek yok
nicin kan vericem ki tam olarak
Kan değerlerin bilinmeden bir şey yapılamaz
Mesela tiroid değerlerin bilinmek zorunda vitamin mineral değerlerin insülin direncin var mı yok mu bunlar önemli
insülin direnci var bende bunu biliyorum ve tiroid degerlerimde de sorun var diye biliyorum ama tam sorunu doktor söylemedi cok önemli değil demişti bu kadar
Tiroid az çalışırsa kilo vermek zor olur hatta hiç veremezsin bedenin su tutar
Çok çalışır ise kilo alamazsın
İnsülin direnci kontrol edilmez ise diyabete dönüşür